Algemeen

[adv] Film1 nu ook als streamingdienst! All-you-can-eat voor de ware filmliefhebber!

De beste en nieuwste films exclusief bekijken waar en wanneer je maar wilt zonder tv-aanbieder.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Filmtotaal om 09:38 in Algemeen
(Advertorial) Goed nieuws voor ons filmliefhebbers! Film1 is nu ook beschikbaar als streamingdienst. Oftewel de beste en nieuwste films exclusief bekijken waar en wanneer je maar wilt zonder tv-aanbieder.

Deze nieuwe 'all-you-can-eat' filmservice is voor ons allen rechtstreeks via de website van Film1 aan te vragen voor slechts 7,99 per maand. De eerste week is gratis en je kan kosteloos annuleren. Download vervolgens de vernieuwde app voor Android en iOS (met o.a gepersonaliseerde aanbevelingen) en je gaat voorlopig niet meer de deur uit!


Het aanbod van films is groot. Film1 heeft momenteel een portfolio van meer dan 300 titels. Door samen te werken met de 'biggest & baddest' Hollywood studio's zijn veel van die films in de bioscoop te zien geweest. Als we even rondneuzen bij hun huidige aanbod zien we gelijk toppers als Blade runner 2049, Baby Driver en Brimstone. Maar dat is natuurlijk maar een momentopname, er worden wekelijks nieuw (top)titels toegevoegd.

Ga je deze zomer nog op vakantie? Dan gaat je Film1 abonnement gewoon mee in 'de koffer'. Want waar je ook bent binnen de EU, alle films zijn overal te bekijken. En nu roamingkosten in het buitenland ook niet meer bestaan kan je dus lekker een filmpje streamen vanuit de hangmat of strandstoel.

Hamvraag voor ons: heeft de app Chromecast ondersteuning? Uiteraard. Je kunt kijken via je laptop, telefoon, tablet, tv of met AirPlay, Chromecast, PlayStation en Android tv app.

Kortom gewoon even uitproberen dus!
Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

nieuwslaatste nieuws

meest populair