Algemeen

Eerste blik op Doctor Minerva uit 'Captain Marvel'

De rol van actrice Gemma Chan.

door Bram de Groot om 07:54 in Algemeen
Er is nog maar weinig echt bekend over het verhaal van Marvel Studios' Captain Marvel. Wel zijn veel van de personages bekend. Zo zullen we actrice Gemma Chan zien als het personage Doctor Minerva a.k.a. Minn-Erva.

Doctor Minerva is in de comics van Marvel een geneticus en een bekende vijand van Mar-Vell (Jude Law), van wie Carol Danvers (Brie Larson) haar ongelooflijke krachten krijgt. In de film zal de aarde onderdeel zijn van een gevecht tussen de Kree en de Skrulls.

Andere rollen in de film die zich in de '90 afspeelt, zijn voor onder meer Samuel L. Jackson (Nick Fury), Clark Gregg (Agent Coulson), Ben Mendelsohn (onbekende rol), Lashana Lynch (onbekende rol), Lee Pace (Ronan the Accuser) en Djimon Hounsou (Korath).

Recent ronden de regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck de opnames voor de superheldenfilm over zo'n twee weken af. Verwacht overigens geen trailer op korte termijn. Deze zou volgens de berichten nog maanden van ons verwijderd zijn. Vanaf begin maart 2019 in de bioscoop.

Thanks for the ride. @marvel #captainmarvel #marvelstudios #marvel #bts #thatsawrap

Een bericht gedeeld door Gemma Chan (@gemma_chan) op4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Dit is geen eerste blik op Doctor Minerva. Dit is een eerste blik op de actrice.

Thanoz

Avatar

Een trailer is er al als je even googled. Is uitgelekt vanaf een conventie zoals Comic Con.

Master Of Films

Avatar

^blijkt fake as f*ck te zijn. Trap daar gewoon niet in die onzin.

JMRG

Avatar

Als dat echt een trailer is v captain marvel (wat ik zelf niet denk) gaat die film echt niks worden.. zag er niet goed uit

nieuwslaatste nieuws

meest populair