Pierce Brosnan weet wie hij wil zien als volgende James Bond

Wie moet volgens hem Daniel Craig opvolgen?

Een paar weken geleden werd dan eindelijk bevestigd dat Daniel Craig nog een keer zal terugkeren als James Bond. Na maanden van speculatie weten we nu dat Craig volgend jaar voor de laatste keer te zien zal zijn als de beroemde geheimagent 007 en daarna mag iemand dan het stokje overnemen. Pierce Brosnan, die zelf vier keer te zien was als de Britse geheimagent vóór Craig, heeft al de perfecte kandidaat voor ogen, namelijk niemand minder dan Tom Hardy.

Zo zei Brosnan: ''Ik denk dat Tom Hardy een hele goede James Bond zou kunnen neerzetten. Ik zou het in ieder geval fantastisch vinden als hij het wordt. Je hebt een acteur nodig die 007 ook een beetje losjes kan neerzetten, dat is namelijk wat hem tot Bond maakt''. De 65-jarige Brosnan is echter ook erg onder de indruk van zijn eigen opvolger, Daniel Craig, die nu dus voor de vijfde keer Bond zal spelen. Zo ging Brosnan verder: ''Craig is een fantastische Bond. Hij ziet er gevaarlijk uit en is fysiek ook erg sterk. Je gelooft meteen dat hij in staat is iemand te doden''.

Tom Hardy is al vaker genoemd als mogelijke opvolger van Daniel Craig, maar wat nogal wat mensen een minpunt vinden is dat er pas weer op z'n vroegst een nieuwe Bond film verschijnt in 2022 en dat jaar wordt Hardy alweer 45. Brosnan en Craig begonnen beiden heel wat eerder; mocht de keuze daadwerkelijk op Hardy vallen, dan kan hij altijd nog een voorbeeld nemen aan Roger Moore; hij maakte namelijk zijn debuut op 46-jarige leeftijd en was in 12 jaar tijd maar liefst 7 keer te zien als Bond.



NieuwsFilm

meest populair