Bloederige nieuwe trailer 'The Predator'!

Bloederige nieuwe trailer 'The Predator'!

Dat wordt spannend: Predators vs. mensen en Predators...

Een ruimteschip crasht op de Aarde. Mensen vragen zich af wat zich op dat schip bevindt, maar dat is een vraag waar uiterst snel een antwoord op komt. Aan boord: Predators, die vastbesloten zijn op mensen te jagen en toe te voegen aan hun trofeeën. Dat leren we in de nieuwe trailer voor Shane Blacks The Predator.

Duidelijk is eigenlijk meteen dat het een behoorlijk bloederige film wordt, zonder medelijden. Kortom: om te winnen van de Predators, moeten de mensen die geleid worden door Boyd Holbrook, wel heel hard hun best doen. Tegelijk blijkt ook dat er een strijd tussen Predators is en lijkt het erop dat die monsters het ook tegen elkaar opnemen.


Een officiële synopsis is er uiteraard ook al: Vanuit de verre uithoeken van de ruimte, tot de kleine straatjes van de buitenwijken, komt de jacht in deze explosieve heruitvinding van de Predator-franchise van Shane Black, weer tot leven. De meest dodelijke jagers van het universum zijn sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren en hebben zichzelf van genetische upgrades voorzien middels het DNA van andere soorten. Als een kleine knul er per ongeluk voor zorgt dat ze terugkeren naar de Aarde, is het aan een bijeengeraapt stelletje ex-soldaten en een natuurkundeleraar om ervoor te zorgen dat de mensheid overleeft.

Vanaf 13 september draait The Predator in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair