Algemeen

Ook Johansson in The Prestige

door FilmTotaal op 09.12.2005 om 10:00 in Algemeen
Regisseur Christopher Nolan (Memento, Batman Begins) krijgt gestaag de cast voor zijn volgende film The Prestige bijelkaar. Na Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine en David Bowie werd vandaag bekendgemaakt dat ook Scarlett Johansson (Lost in Translation) heeft getekend voor een rol in de film.

The Prestige vertelt over twee illusionisten (Jackman en Bale) in het Londen van de 19e eeuw, die er alles voor over hebben om de geheimen van de ander te ontdekken. De film moet in 2006 verschijnen, de opnames gaan in januari van start.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ice

Avatar

Dat noem ik nou nog eens een cast!
Ik hoop dat dit een hele goeie wordt.
Weet iemand trouwens of dit een remake of boekverfilming is?
Ik hoop het niet namelijk.

Jusjuh

Avatar

Jep, boekverfilming. Dat staat meestal wel garant voor een goede film, tenzij je een fan bent van de boeken zelf. Moet wel even de verleiding weerstaan om niet eerst het boek te lezen :D.

Scarlett :W:W:W:W

Yakavetta

Avatar

Zij wordt echt te veel gebruikt tegenwoordig. Ze doet me niks. Komt altijd over als verveeld. Ik wordt van deze aanvulling op de cast niet warm of koud...Ik kijk wel uit naar de film...

Ice

Avatar

Jusjuh "Jep, boekverfilming. Dat staat meestal wel garant voor een goede film, tenzij je een fan bent van de boeken zelf. Moet wel even de verleiding weerstaan om niet eerst het boek te lezen :D."


Het zal best een goede film worden denk ik. Maar ik heb toch liever dat ze zelf eens een keer een verhaal verzinnen met een beetje kwaliteit, wat de laatste paar jaar over het algemeen kennelijk nogal moeilijk voor ze is. Het lijkt wel alsof er alleen nog maar comic/boek/remake/sequels/prequels uit komen waarbij het verhaal al helemaal gegeven is en er enkel invulling moet gegeven worden aan de de beelden.

Thiver

Avatar

Batman vs. Wolverine! :D

Jusjuh

Avatar

Ice "Het zal best een goede film worden denk ik. Maar ik heb toch liever dat ze zelf eens een keer een verhaal verzinnen met een beetje kwaliteit, wat de laatste paar jaar over het algemeen kennelijk nogal moeilijk voor ze is. Het lijkt wel alsof er alleen nog maar comic/boek/remake/sequels/prequels uit komen waarbij het verhaal al helemaal gegeven is en er enkel invulling moet gegeven worden aan de de beelden."
Je hebt wel gelijk. Maar van welke originele film kan je níet zeggen (afgelopen 20 jaar) "Hee, die lijkt op ....!". Van heel weinig. En aangezien ze al duizenden jaren bezig zijn met boeken, zijn er dus véél meer boeken dan films, dus véél meer ideen, dus véél meer kans op een origineel idee. Wat niet zegt dat alle boekverfilmingen origineel zijn...

Ice

Avatar

Jusjuh "Je hebt wel gelijk. Maar van welke originele film kan je níet zeggen (afgelopen 20 jaar) "Hee, die lijkt op ....!". Van heel weinig. En aangezien ze al duizenden jaren bezig zijn met boeken, zijn er dus véél meer boeken dan films, dus véél meer ideen, dus véél meer kans op een origineel idee. Wat niet zegt dat alle boekverfilmingen origineel zijn..."


Helemaal waar. Maar ik vind het zo gemakkelijk allemaal, en dat vind ik een beetje jammer that's all.
Soms denk ik weleens dat alle creativiteit al opgebruikt is in +- 90 jaar film, maar dat hoop ik niet natuurlijk ;)

Mcjansen

Avatar

Wow, Nolan krijg het altijd wel voor elkaar om met een top cast te werken... ben echt benieuwd Smiley face

Sengaia

Avatar

Andy Serkis wordt ook genoemd in de wandelgangen.
Ben wel benieuwd naar deze film, het verhaal klinkt erg leuk!

NieuwsFilm

meest populair