Eerste recensies 'Ant-Man and the Wasp'

Eerste recensies 'Ant-Man and the Wasp'

Ant-Man 2 is een dolle boel.

Vanaf volgende week draait Ant-Man and the Wasp in de Nederlandse bioscoopzalen. Net als het eerste deel werd deze film geregisseerd door Peyton Reed en de belangrijkste rollen zijn voor Paul Rudd als Ant-Man Evangeline Lilly als The Wasp. Al jaren worden de films van Marvel Studios goed ontvangen door de filmrecensenten; de eerste recensies staan ondertussen online.

De film, alweer het twintigste deel in het Marvel Cinematic Universe, staat na 62 recensies op een prima 90% op Rotten Tomatoes, met een 7/10 als gemiddelde beoordeling. Hieronder een aantal spoilervrije passages uit de recensies.


CNN.com
"Ant-Man en de Wasp werkt goed genoeg."

Village Voice
"Deze is onsamenhangend en rommelig, maar het is ook onderhoudend op momenten. Is dat genoeg? Bijna, en niet helemaal."

New York Post
"'Ant-Man and the Wasp, het eerste vervolg op de 'Ant-Man' uit 2015, is nauwelijks een exoskelet naast zijn veel betere voorganger."

AV Club
"Ant-Man And The Wasp is misschien zelfs meer een rechtlijnige komedie, tot het punt dat het niet eens een primaire schurk heeft."

Los Angeles Times
"Je zou willen dat de hele film een manier had gevonden om 'quantum' te gaan; je zult zeker verlangen naar meer Pfeiffer, die te weinig scènes heeft maar in elk van deze uitblinkt met haar gebruikelijke helderheid."

IndieWire
"De essentie van "Ant-Man" is complete dwaasheid, en dat is waar de kracht van de nieuwe film ligt."

Hollywood Reporter
"Dit laatste deel in de niet te stoppen Marvel Studios-overname van de wereld is waarschijnlijk de meest amusante film die het bedrijf heeft gemaakt sinds de regeerperiode van Kevin Feige tien jaar geleden begon."

NieuwsFilm

meest populair