'Indiana Jones 5' wederom uitgesteld; 'Solo'-schrijver aangetrokken

'Indiana Jones 5' wederom uitgesteld; 'Solo'-schrijver aangetrokken

Van 2019 naar 2020 en nu naar...?

Nadat de door Walt Disney met veel bombarie aangekondigde film eerder werd geprikt voor 19 juli 2019 en vervolgens werd verplaats naar 10 juli 2020 is het nu duidelijk dat Indiana Jones 5 opnieuw de geplande datum niet gaat halen. Dit meldt de website Variety.

De opnames zouden eigenlijk in april 2019 moeten gaan starten in Groot Brittannië, maar bronnen van het betrouwbare Variety melden dat deze niet kunnen plaatsvinden. Ze zouden worden opgeschoven met minimaal een paar maanden en misschien wel een jaar.

Het voornaamste probleem is dat het creatieve team zich niet kan vinden in een script. Collider meldde op gisteren al dat het huidige script onder handen wordt genomen door Jonathan Kasdan, schrijver van het script van Solo: A Star Wars Story. Een eerder script werd opgeleverd door David Koepp.

Ondanks de nieuwe ontwikkelingen blijven Steven Spielberg en Harrison Ford verbonden aan het vierde terugkeer van Indiana Jones op het witte doek. Het is dus wachten op een nieuwe datum, mogelijk gewoon juli 2021.



NieuwsFilm

meest populair