Gevatte 'Die Hard'-poster voor 'Skyscraper'!

Gevatte 'Die Hard'-poster voor 'Skyscraper'!

Plus de laatste trailer.

Universal Pictures hoopt met het 3D-actieavontuur Skyscraper een nieuwe kaskraker in handen te hebben. Met Dwayne Johnson in de hoofdrol als een soort van moderne John McClane kan dit eigenlijk ook niet anders. Bijna alle blockbusters met The Rock worden een succes.

Hieronder zie je twee nieuwe posters en de laatste trailer voor de film waarin The Rock zijn familie moet redden uit een brandende wolkenkrabber. En niet zo maar één, aangezien het 't hoogste gebouw van de wereld is. Hieronder als eerste de trailer:


Johnson is in Skyscraper de voormalig FBI-onderhandelaar Will Sawyer. Hij werkt nu als een security consultant voor wolkenkrabbers. Zijn nieuwste klus heeft hij bij een één kilometer hoog gebouw die helaas brand vat als zijn familie er verblijft. Er zijn ook rollen voor Neve Campbell, Pablo Schreiber, Noah Taylor, Byron Mann en Chin Han.

En dan de twee posters voor de film van regisseur Rawson Marshall Thurber, bekend van de actiekomedie Central Intelligence uit 2016. De eerste heeft goed gekeken naar die van Die Hard en de tweede is een soort van kopie van die van The Towering Inferno.



NieuwsFilm

meest populair