Psychische problemen & drugsmisbruik leiden Heather Locklear naar ontwenningskliniek

Psychische problemen & drugsmisbruik leiden Heather Locklear naar ontwenningskliniek

De actrice ziet nu zelf in dat er behoorlijk wat moet veranderen.

Dynasty en Melrose Place-actrice Heather Locklear wil een einde maken aan haar narigheden. De laatste twee weken is de 56-jarige Amerikaanse meerdere keren in de problemen beland vanwege haar alcoholverslaving, het misbruiken van bedwelmende middelen en haar geestelijke toestand. Deze zou gevaarlijker zijn dan haar verslaafdheden. Er is bericht dat de actrice zich vrijwillig aangemeld heeft bij een ontwenningskliniek om van al haar lasten af te komen. Het gaat om een langdurige behandeling.

De afgelopen week verbleef Locklear in een psychiatrisch ziekenhuis - die beslissing was niet door haarzelf gemaakt. Zaterdag 23 juni werd de actrice namelijk onder invloed van alles en nog wat door haar familie aangetroffen. Toen politieagenten en ambulancebroeders ter plekke waren om hulp te bieden, viel ze een wetsdienaar aan en schopte ze de medische hulpverlener. Daarna werd ze naar het ziekenhuis gebracht. Dokters stelden vervolgens vast dat Locklear aan mentale problemen lijdt.

Tegelijkertijd verschijnt de eerdergenoemde, gewelddadige aanvaring met de autoriteiten een week later nadat ze zichzelf dreigde neer te schieten met een pistool. Er was echter geen vuurwapen in huis en ze zou beweerd hebben dat haar verloofde vreemdging. Een gevecht vond daarna plaats tussen Locklear en haar ouders - kennelijk heeft ze haar vader een klap verkocht en haar moeder gewurgd. Ook toen werd de actrice door de politie opgehaald en meegenomen naar het ziekenhuis voor een psychologisch onderzoek.

NieuwsFilm

meest populair