Opnames 'The Batman' waarschijnlijk begin 2019 van start

Opnames 'The Batman' waarschijnlijk begin 2019 van start

Het is nog onduidelijk of de film onderdeel zal uitmaken van het huidige DC-filmuniversum of een nieuwe start betekent voor Bats.

Na maanden zonder enige melding van vooruitgang, lijkt het erop dat de door Matt Reeves geregisseerde DC-film The Batman er nu toch echt gaat komen. Fansite Batman-on-Film weet namelijk te melden dat de studio is begonnen met het inhuren van crewleden om aan het project te werken. De pre-productie van de film zou dan ook spoedig moeten beginnen, wat vervolgens zou moeten leiden tot de daadwerkelijke opnames in de eerste helft van 2019.

De melding van Batman-on-Film komt een week na een gerucht dat via de El Fanboy podcast werd verspreid. Deze podcast had daarnaast van een betrouwbare bron vernomen dat de film in het verleden zal afspelen, waardoor Warner Bros. kan beslissen of hij wel of niet onderdeel zal uitmaken van het bestaanden DCEU. Het zou ook zomaar kunnen dat de film gelinkt is aan de Joker-film die Todd Phillips later dit jaar gaat maken met Joaquin Phoenix als de Clown Prince of Crime. Robert De Niro zou naar verluidt interesse hebben getoond in een rol in de film, wat niet zo vreemd is wanneer je bedenkt dat Martin Scorsese de film produceert.

Wat vinden jullie? Moet The Batman onderdeel uitmaken van het bestaande DC-filmuniversum of zou de film kunnen dienen als een harde reboot van de franchise?



NieuwsFilm

meest populair