Trailer muzikale komedie 'Juliet, Naked' met Rose Byrne en Ethan Hawke

Trailer muzikale komedie 'Juliet, Naked' met Rose Byrne en Ethan Hawke

Een nieuwe verfilming van de schrijver van 'High Fidelity' en 'About A Boy'.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor de komedie Juliet, Naked, gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby. In Juliet, Naked spelen Rose Byrne en Ethan Hawke de hoofdrollen als respectievelijk Annie en rockster Tucker Crowe. Chris Dowd heeft een belangrijke bijrol als Duncan, de vriend van Annie die fan is van Ethan Hawkes personage.

Juliet, Naked is niet de eerste keer dat een boek van Nick Hornby verfilmd wordt. De schrijver werd vooral bekend in de filmwereld nadat kort achter elkaar zijn boeken Fever Pitch, High Fidelity en About a Boy tot gelijknamige films werden bewerkt. Vanwege het onderwerp muziek wordt Juliet, Naked veel vergeleken met High Fidelity.

Annie zit vast in een langlopende relatie met Duncan. Duncan is een obsessieve fan de obscure rockmuzikant Tucker Crowe. Wanneer de akoestische demo van Tucker's enige hit van 25 jaar geleden wordt ontdekt en uitgebracht, leidt de release van die demo tot een ontmoeting met Tucker Crowe die al hun levens zal veranderen. Annie valt voor Tucker Crowe, wat de relatie met Duncan en Duncans obsessie voor Tucker Crowe nogal gecompliceerd maakt.



NieuwsFilm

meest populair