Andy Dick aangeklaagd na aanranden vrouw op straat

Andy Dick aangeklaagd na aanranden vrouw op straat

Misschien moet de komiek zich minder als een idioot gedragen?

Deze maand zal Andy Dick zichzelf moeten verdedigen in de rechtbank. De komiek uit series als NewsRadio en Less Than Perfect is namelijk twee keer aangeklaagd door een vrouw die door Dick beweert te zijn aangerand. De advocaat die de vrouw vertegenwoordigt meldt dat de 52-jarige Amerikaan beschuldigd wordt van seksueel geweld en mishandeling.

De aanvaring vond april dit jaar plaats in Los Angeles. Volgens een rapport van de politie liep Dick langs het slachtoffer op straat toen hij haar twee keer in de billen kneep en schunnige opmerkingen maakte. Dat is bericht door roddelwebsite TMZ. 18 juli krijgt Dick de kans om zijn kant van het verhaal te laten horen - dan moet hij namelijk in het gerechtsgebouw zijn.

Mensen bekend met Andy Dick weten dat hij dikwijls de zot uithangt om anderen aan het lachen te krijgen. Daar kan hij best ver mee gaan. Zo is de acteur namelijk twee keer bij het maken van een film ontslagen. In oktober 2017 gebeurde dat bij Raising Buchanan. Ingewijden vertelden dat hij mensen betaste, kuste en aan hun wangen likte.

Daarop antwoordde Dick met: "Ik heb niemand betast. Misschien dat ik iemand op de wang heb gekust en gelikt om gedag te zeggen. Dat is iets dat ik doe. Zo heb ik Carrie Fisher bij een roast gelikt. Ik doe dan lollig. Ik probeer mensen niet seksueel lastig te vallen." Dick's vrouw, Lina Sved, onthulde in februari dat de komiek weer hevig aan het drinken is. Hij zou boos zijn geweest op hun twee volwassen kinderen, die hem niet met respect zouden behandelen.



NieuwsFilm

meest populair