Komst derde 'Ant-Man' niet gegarandeerd

Komst derde 'Ant-Man' niet gegarandeerd

Marvel heeft in elk geval nog geen nieuwe film besteld.

In de Verenigde Staten gaat deze week Ant-Man and the Wasp in première. Ondanks dat er naar een prima (maar niet geweldig) openingsweekend van 70 tot 80 miljoen dollar gewerkt wordt, is het niet zeker of er een derde film komt.

Dat vertelt regisseur Peyton Reed althans tijdens een interview met The Hollywood Reporter. Momenteel focust Marvel zich volgens hem volledig op Avengers 4, het afsluitende hoofdstuk van Phase 3. Er is dus nog geen definitief antwoord op de vraag of Paul Rudd en Evangeline Lilly nog een derde avontuur maken samen.

Reed wijst er tegelijk op: "We wisten niet eens dat er een tweede Ant-Man zou zijn, tot een maand of zo nadat de eerste uitkwam." De studio wachtte dan ook vooral op de ontvangst van de film, waarvan de productie na het vertrek van regisseur Edgar Wright bepaald niet soepel verliep.

Ant-Man and the Wasp draait om Hope van Dyne en Scott Lang die moeten proberen de moeder van Hope uit de Quantum Realm te redden. Of dat lukt is in Nederland vanaf 18 juli in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair