Netflix wordt mogelijk duurder door komst Ultra-abonnement

Netflix wordt mogelijk duurder door komst Ultra-abonnement

Wil je vier mensen van je account gebruik laten maken? Denk dan nog even na...

Netflix is de afgelopen jaren met enige regelmaat duurder geworden. Het lijkt erop dat zo'n moment er weer aan zit te komen, want de streamingdienst schrapt mogelijk wat functies uit zijn premium-abonnement en voegt deze toe aan het duurdere Ultra-abonnement. Momenteel wordt daar nog een proef mee gedaan, maar Netflix erkent dat het overweegt deze in te voeren.

Momenteel hebben klanten van Netflix de keuze uit drie soorten abonnement. De duurste is het premium-abonnement, dat 13,99 euro per maand kost. Momenteel kunnen daar vier mensen tegelijk gebruik van maken. Als er een Ultra-abonnement komt, brengt Netflix daar mogelijk verandering in en wordt het aantal schermen waarop tegelijk gekeken kan worden teruggebracht naar twee. Ultra is echter wel weer duurder en kost 16,99 euro per maand.

In een reactie op het nieuws laat Netflix weten dat het altijd kijkt naar verbeteringen en probeert uit te zoeken hoeveel klanten willen betalen voor de dienst. Dat Netflix dat doet, wijst erop dat er uiteindelijk een prijsverhoging mogelijk is, waar de meest recente nog in oktober plaatvond.



NieuwsFilm

meest populair