Jeffrey Dean Morgan is klaar met brutale fans die zijn huis bezoeken

Jeffrey Dean Morgan is klaar met brutale fans die zijn huis bezoeken

Gun die man ook een beetje privacy!

Hollywoodsterren hebben geen recht op privacy. Althans, dat is wat sommige fans lijken te denken, zo ondervindt acteur Jeffrey Dean Morgan (Watchmen, The Walking Dead) ook dikwijls. Regelmatig staan er namelijk fans op zijn stoep om een glimp van Morgan op te vangen - en daar is hij niet bepaald blij mee.

Eerder deze week heeft acteur Jeffrey Dean Morgan op Twitter laten weten helemaal klaar te zijn met sommige fans die denken dat het gepast is om ongevraagd bij hem thuis langs te komen. Regelmatig begeven fans van de acteur zich schijnbaar op zijn privé terrein in de hoop hem in levende lijve te ontmoeten.

Hoewel Morgan waarschijnlijk over het algemeen veel van zijn fans houdt, is hij wel helemaal klaar met deze groep 'stalkers'. Op Twitter smeekte de 52-jarige acteur zijn fans dan ook in een stevige boodschap om voortaan zijn privacy te respecteren en hem en zijn gezin thuis gewoon met rust te laten.

"Beste mensen die denken dat het een goed idee is om naar ons huis te komen, foto's te nemen, op de deur te kloppen... het is geen goed plan", schreef Morgan eerder deze week op Twitter. "Het is onbeschoft en eng. Respecteer onze privacy, wil je? En... natuurlijk hangen er bewakingscamera's".


Kortom: laat de sterren gewoon met rust!

NieuwsFilm

meest populair