Gal Gadot als Wonder Woman naar ziekenhuis

Gal Gadot als Wonder Woman naar ziekenhuis

De DC-heldin is een echte Wonder Woman.

Het is ondertussen redelijk gebruikelijk dat acteurs en actrices die een rol vervullen als een superheld verkleed als die superheld een bezoekje brengen aan het ziekenhuis. Dit uiteraard om het leed van een of meerdere patiënten te verzachten. Zo ook Gal Gadot.

Gadot bezocht het kinderziekenhuis Inova Children's Hospital in Annandale. De jonge patiënten zagen haar verschijnen in kostuum. "Bedankt Gal Gadot voor je bezoek aan Inova Children's Hopsital," tweette Dr. Lucas Collazo met een foto van het personeel en de actrice. "Je bent een echte Wonder Woman. De kinderen vonden het geweldig ... en het personeel ook."


Tweet verwijderd

De actrice is uiteraard bekend van haar rol als Diana Prince / Wonder Woman in het DC Extended Universe. Ze speelde de rol tot op heden al drie keer en ze zal eind 2019 te zien zijn in haar tweede solofilm, Wonder Woman 1984. Deze achtste DCEU-film wordt geregisseerd door Patty Jenkins (Wonder Woman, 2017) en deze zal vanaf 31 oktober 2019 te zien moeten zijn op het Nederlandse witte doek.



NieuwsFilm

meest populair