Waarom Jake Johnson niet terug keerde in 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Waarom Jake Johnson niet terug keerde in 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

De comic relief werd overigens wel vervangen door een ander.

In Jurassic World speelde Jake Johnson de rol van comic relief Lowery. Verwacht werd dat hij terug zou keren in het vervolg, maar dat mocht niet zo zijn. Vandaag horen we van Colin Trevorrow welke rol hij had kunnen hebben.

Het blijkt dat Lowery oorspronkelijk in de film voor zou komen. Maar toen besloot men het personage Franklin te introduceren, in zijn plaats. "Lowery was Franklins personage, want hij had potentieel dat werk kunnen verrichten. Maar hij had niet helemaal dezelfde bezieling. We hielden van de gedachte dat [Zia en Franklin] behoorlijk idealistische, jonge mensen waren, activisten, die geloofden in de zaak van Claire. Ik kon [Lowery] daar niet in proppen, want hij is behoorlijk cynisch."

En dus werd Johnson niet in de film gezet, maar vervangen door een stel tieners. Die proberen samen met Claire (Bryce Dallas Howard) en Owen (Chris Pratt) de dino's te redden van Isla Nublar, dat vernietigd wordt door een vulkaan.

Jurassic World: Fallen Kingdom van regisseur [url=]J.A. Bayona[/url] draait momenteel in de bioscoop en heeft net de grens van 1 miljard dollar overschreden.



NieuwsFilm

meest populair