Algemeen

Waarom Jake Johnson niet terug keerde in 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

De comic relief werd overigens wel vervangen door een ander.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:44 in Algemeen
In Jurassic World speelde Jake Johnson de rol van comic relief Lowery. Verwacht werd dat hij terug zou keren in het vervolg, maar dat mocht niet zo zijn. Vandaag horen we van Colin Trevorrow welke rol hij had kunnen hebben.

Het blijkt dat Lowery oorspronkelijk in de film voor zou komen. Maar toen besloot men het personage Franklin te introduceren, in zijn plaats. "Lowery was Franklins personage, want hij had potentieel dat werk kunnen verrichten. Maar hij had niet helemaal dezelfde bezieling. We hielden van de gedachte dat [Zia en Franklin] behoorlijk idealistische, jonge mensen waren, activisten, die geloofden in de zaak van Claire. Ik kon [Lowery] daar niet in proppen, want hij is behoorlijk cynisch."

En dus werd Johnson niet in de film gezet, maar vervangen door een stel tieners. Die proberen samen met Claire (Bryce Dallas Howard) en Owen (Chris Pratt) de dino's te redden van Isla Nublar, dat vernietigd wordt door een vulkaan.

Jurassic World: Fallen Kingdom van regisseur J.A. Bayona draait momenteel in de bioscoop en heeft net de grens van 1 miljard dollar overschreden.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

d3c3pticon0608

Avatar

Johnson (Lowery) terughalen was denk ik beter geweest voor de film..
Het personage Franklin, voelde gewoon erg misplaatst en zeker een verkeerd geschreven personage..

Chris23

Avatar

Toch wel jammer.
Ook jammer dat die 2 kids van het vorige deel er niet in zaten.

Master Of Films

Avatar

Dat gegil van Franklin moet toch een belletje gaan rinkelen wat er mis met dat personage. Lowery was een betere optie geweest.


Prince John

Avatar

Had beide personages graag door een T-Rex in stukken gescheurd zien worden; vond ze totaal niet grappig en geloofwaardig overkomen. Ze moeten voor de komische noot maar ik had het graag allemaal heel wat 'duisterder' gezien...

Frietgezicht

Avatar

Waarom deed Bischop niet mee uit de 1ste JW

Artificialis

Avatar

Jammer dat deze films überhaupt gemaakt zijn. Ik had niet verwacht dat ik in mijn leven nog de dood van Jurassic Park zou meemaken.

Frietgezicht

Avatar

^ kan nog goed komen. Maak er een planet of the apes achtige reeks van waarin dino’s de wereld beheersen met goede regisseurs.

Ayla1018

Avatar

Blijft een goede film

Thiver

Avatar

Jim Pedd "Het blijkt dat Lowery oorspronkelijk in de film voor zou komen. Maar toen besloot men het personage Franklin te introduceren, in zijn plaats. "Lowery was Franklins personage, want hij had potentieel dat werk kunnen verrichten. Maar hij had niet helemaal dezelfde bezieling. We hielden van de gedachte dat [Zia en Franklin] behoorlijk idealistische, jonge mensen waren, activisten, die geloofden in de zaak van Claire. Ik kon [Lowery] daar niet in proppen, want hij is behoorlijk cynisch.""

Dat snijdt hout. Maar het is ietwat vreemd dat een dergelijke mate van consistentie niet noodzakelijk was voor het personage Claire, dat tussen de twee films volkomen is veranderd.

Ereptile

Avatar

Enige personage in Jurassic World 2 die van mij weg had mogen blijven... Voegde vrij weinig toe eerlijk gezegd. Had ook liever Jake Johnson terug gezien!

SunChaser

Avatar


'en dus werd Johnson niet in de film gezet, maar vervangen door een stel tieners'

Welke tieners?

tjad1992

Avatar

Ik vond hem erg goed in The Get Down dus was wel hyped dat hij in JW2 zat. Mij hoor je dus niet klagen.

Thiver

Avatar

SunChaser "Welke tieners?"

Ja, dat is overduidelijk fout. Justice Smith is een twintiger en Daniella Pineda zelfs al een dertiger.

nieuwslaatste nieuws

meest populair