Algemeen

Kleine Superman te groot

door FilmTotaal op 13.12.2005 om 14:35 in Algemeen
Volgens de Britse kwaliteitskrant The Sun is de jongeheer van de 26-jarige Brandon Routh een obstakel in de nieuwe Superman-film. Vermoed wordt dat dat de aandacht van de bioscoopbezoekers afgeleid zal worden, omdat Routh te zwaar is geschapen voor het strakke pak.

De producers van Superman Returns schijnen er momenteel alles aan te doen om de enorme berg weg te werken; het pak was op de juiste plaats al voorzien van een speciale kap, maar nu worden ook digitale middelen ingezet om Rouths mannelijkheid te verminderen.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Minority_freak

Avatar

Wat een gezever toch jongens.... The Sun? Britse kwaliteitskrant?! Dé roddel-pulp bij uitstek zal je bedoelen! Van filmtotaal verwachten we meer niveau dan dit hoor... :N

Bluesky

Avatar

Gewoon lekker een publiciteitsstunt. Breng wat geruchten in de wereld en je film komt gratis in de krant te staan :S

Vlappie

Avatar

Superzwans?

FilmTotaal

Avatar

Minority_freak " Britse kwaliteitskrant?! Dé roddel-pulp bij uitstek zal je bedoelen!"

Potverdikkeme, en wij maar denken dat The Sun journalistiek gezien de absolute top was. De redactionele aandacht aan diverse Britse vrouwen gaat dus ook niet erg diep?

silaz

Avatar

Ach ze hebben ook lindsay lohans borsten verkleint in herbie.

WoUtoMatiC

Avatar

Minority_freak "Wat een gezever toch jongens.... The Sun? Britse kwaliteitskrant?! Dé roddel-pulp bij uitstek zal je bedoelen! Van filmtotaal verwachten we meer niveau dan dit hoor... :N"

sar·cas·me (het ~)
1 bittere, bijtende spot

iro·nie (de ~ (v.))
1 spot waarbij men het tegendeel zegt van wat men bedoelt te zeggen

Minority_freak

Avatar

FilmTotaal "Potverdikkeme, en wij maar denken dat The Sun journalistiek gezien de absolute top was. De redactionele aandacht aan diverse Britse vrouwen gaat dus ook niet erg diep?"

Tja, ondertussen hebben jullie het nieuws (of wat daarvoor moet doorgaan...) toch maar geplaatst... :|

Vlappie

Avatar

Minority_freak "Tja, ondertussen hebben jullie het nieuws (of wat daarvoor moet doorgaan...) toch maar geplaatst... :|"Beetje humor kan nooit kwaad toch?

AlwaysACritic

Avatar

Minority_freak "Wat een gezever toch jongens.... The Sun? Britse kwaliteitskrant?! Dé roddel-pulp bij uitstek zal je bedoelen! Van filmtotaal verwachten we meer niveau dan dit hoor... :N"


Lees goed wat WoUtoMatiC schrijft!! Ik vind het echt onwijs zielig dat je niet doorhebt dat filmtotaal dat sarcastisch bedoelde :N.

Pres

Avatar

Vind je dit al echt onwijs zielig? Hoe zou je dan de hongerige kinderen in de derde wereld landen omschrijven?

Anyways, als je The Sun niet kent dan kun je nooit weten dat dit bericht sarcastisch is bedoeld.

Minority_freak

Avatar

AlwaysACritic "Lees goed wat WoUtoMatiC schrijft!! Ik vind het echt onwijs zielig dat je niet doorhebt dat filmtotaal dat sarcastisch bedoelde :N."
Wel, een kleine maand geleden had filmtotaal ook wat nieuws neergepoot (ben al vergeten over wat), waarvan de bron blijkbaar ook 'The Sun' was. Ik maakte hier ook m'n beklag en wat bleek? Nog geen 2 minuten later was er absoluut geen spoor meer van dat 'nieuwsje'. Nu goed, mij deert het niet, maar ik trek mijn conclusies er wel uit. Nu berichten ze weer iets dat z'n oorsprong uit 'The Sun' kent, maar als ik hier 'weer' iets over zeg, zou het wel sarcastisch bedoeld zijn? I dunno, hier klopt toch iets niet hoor...

JB

Avatar

Minority_freak "Wel, een kleine maand geleden had filmtotaal ook wat nieuws neergepoot (ben al vergeten over wat), waarvan de bron blijkbaar ook 'The Sun' was. Ik maakte hier ook m'n beklag en wat bleek? Nog geen 2 minuten later was er absoluut geen spoor meer van dat 'nieuwsje'. Nu goed, mij deert het niet, maar ik trek mijn conclusies er wel uit. Nu berichten ze weer iets dat z'n oorsprong uit 'The Sun' kent, maar als ik hier 'weer' iets over zeg, zou het wel sarcastisch bedoeld zijn? I dunno, hier klopt toch iets niet hoor..."

Wat is nou je probleem? Nu.nl heeft hetzelfde bericht van The Sun overgenomen; je kunt wel twijfelen aan de nieuwswaarde en aan de journalistieke waarde van de bron; maar dergelijk "luchtig" nieuws mag hier toch ook best worden gemeld?

Vlappie

Avatar

Minority_freak "Wel, een kleine maand geleden had filmtotaal ook wat nieuws neergepoot (ben al vergeten over wat), waarvan de bron blijkbaar ook 'The Sun' was. Ik maakte hier ook m'n beklag en wat bleek? Nog geen 2 minuten later was er absoluut geen spoor meer van dat 'nieuwsje'. Nu goed, mij deert het niet, maar ik trek mijn conclusies er wel uit. Nu berichten ze weer iets dat z'n oorsprong uit 'The Sun' kent, maar als ik hier 'weer' iets over zeg, zou het wel sarcastisch bedoeld zijn? I dunno, hier klopt toch iets niet hoor..."Waarom reageer je eigenlijk op dit bericht als je er wat op tegen hebt?

Minority_freak

Avatar

Ik heb er helemaal niets op tegen. Het ging hier over miscommunicatie en sarcasme. Niets meer. En dat ik er vanuit ging dat filmtotaal met dit nieuwsje iets serieus in huis hadden gehaald. Mijn vorige ervaring met zulke roddel op deze site bevestigde mijn vermoeden.. althans zo dacht ik toch. Nu blijkt dat dit 'bericht' met een stevig knipoog is gepost, allemaal goed en wel, maar doen alsof je neus bloedt ivm. met vorige postings? ho maar...

hermit elephant

Avatar

Minority_freak "En dat ik er vanuit ging dat filmtotaal met dit nieuwsje iets serieus in huis hadden gehaald..."

De inhoud van het bericht alleen al had je dan toch al op andere gedachten moeten brengen?

Mark

Avatar

Na het lezen van dit bericht zal ik nooit hetzelfde naar Superman kijken, maar wel steeds naar dezelfde plek. Muahahaha!

Rooster

Avatar

Ja maar Superman heet toch zeker niet voor niks SUPERman?? Vraag het anders maar eens aan Wonder Woman, die weet er alles van... :Y

Bud_Bud

Avatar

Rooster "Ja maar Superman heet toch zeker niet voor niks SUPERman?? Vraag het anders maar eens aan Wonder Woman, die weet er alles van... :Y"


LMFAO!!!

Jusjuh

Avatar

Vlappie "Waarom reageer je eigenlijk op dit bericht als je er wat op tegen hebt?"
Duss... We mogen alleen roepen. JA, VIND IK OOK! AMPUTEREN DAT KLOKKESPEL. :N.

Vlappie

Avatar

Jusjuh "Duss... We mogen alleen roepen. JA, VIND IK OOK! AMPUTEREN DAT KLOKKESPEL. :N."


Volgens mij begrijp je mij verkeerd

NieuwsFilm

meest populair