Gigantisch én magisch attractiepark in teaser trailer animatiefilm 'Wonder Park'

Gigantisch én magisch attractiepark in teaser trailer animatiefilm 'Wonder Park'

De nieuwste onderneming van Paramount Animation ziet er niet verkeerd uit.

Een klein meisje en een magisch attractiepark staan centraal in de onderstaande teaser trailer van Wonder Park, een animatiefilm afkomstig van Paramount Animation. Het is nog niet bekend wie verantwoordelijk is voor de regie. In ieder geval hebben Josh Appelbaum en André Nemec (beiden Teenage Mutant Ninja Turtles) het scenario gemaakt naar een idee dat ze deelden met Robert Gordon (Galaxy Quest). Zie de video beneden!

June is een zeer enthousiast en creatief meisje dat op een dag een buitengewoon amusementsoord vindt, vol magische attracties en grappige, pratende dieren. De plek draagt de naam Wonder Park en was voorheen verlaten in het bosgebied. June realiseert dat er weer leven in de brouwerij zit vanwege haar verbeeldingskracht, maar ook dat zij de enige is die de magische plek kan redden met een wonder.


Het meisje wordt ingesproken door Brianna Denski, haar ouders door Jennifer Garner en Matthew Broderick. Verder horen we ook acteurs als Mila Kunis, Kenan Thompson en Ken Jeong. Volgens Paramount Pictures duurt het wel nog even voordat Wonder Park uitkomt. Liefhebbers moeten helaas nog langer dan een half jaar wachten: 15 maart 2019 komt de animatiefilm uit.

NieuwsFilm

meest populair