Enthousiaste eerste reacties op 'Mission: Impossible - Fallout'!

Enthousiaste eerste reacties op 'Mission: Impossible - Fallout'!

En hoe staat het ervoor met de box office?

Christopher McQuarrie en Tom Cruise lijken met Mission: Impossible - Fallout wederom raak te schieten. McQuarrie is de eerste regisseur die meerdere films in de reeks mocht maken, en doet het weer goed. Dat melden enkele critici die de film al mochten zien op sociale media. Daarnaast hebben we de eerste box office cijfers en die voorspellen veel goeds.


De ontvangst
Zo vindt Erik Davis de film "absoluut fantastisch", en op elke manier entertainend. Dat vooral doordat er "ongelofelijke actiescènes, nagelbijtende spanning en de beste finale van de franchise tot nu toe" in zit.

En ook Steven Weintraub is erg enthousiast: "ben blij om te melden dat Mission: Impossible - Fallout absoluut vol met gestoorde actie zit, en momenten waarop je op het puntje van je stoel zit. Geen idee hoe Tom Cruise de lat blijft verleggen, maar ik ben zo blij dat hij het doet. De actiescène in de badkamer alleen al is de prijs van je entreekaartje waard."


De box office
Dan is er nog de box office; naar verluidt zal de film openen met 48 tot 65 miljoen dollar. Mocht dat laatste lukken, dan is het de beste opening voor een Mission: Impossible-film tot nu toe. Tot nu toe ligt dat record in handen van Mission: Impossible II, dat opende met 57,8 miljoen dollar in het jaar 2000. Met zo'n opening, is de kans groot dat Fallout een van de beste films in de reeks tot nu toe wordt.

NieuwsFilm

meest populair