Algemeen

Enthousiaste eerste reacties op 'Mission: Impossible - Fallout'!

En hoe staat het ervoor met de box office?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:21 in Algemeen
Christopher McQuarrie en Tom Cruise lijken met Mission: Impossible - Fallout wederom raak te schieten. McQuarrie is de eerste regisseur die meerdere films in de reeks mocht maken, en doet het weer goed. Dat melden enkele critici die de film al mochten zien op sociale media. Daarnaast hebben we de eerste box office cijfers en die voorspellen veel goeds.


De ontvangst
Zo vindt Erik Davis de film "absoluut fantastisch", en op elke manier entertainend. Dat vooral doordat er "ongelofelijke actiescènes, nagelbijtende spanning en de beste finale van de franchise tot nu toe" in zit.

En ook Steven Weintraub is erg enthousiast: "ben blij om te melden dat Mission: Impossible - Fallout absoluut vol met gestoorde actie zit, en momenten waarop je op het puntje van je stoel zit. Geen idee hoe Tom Cruise de lat blijft verleggen, maar ik ben zo blij dat hij het doet. De actiescène in de badkamer alleen al is de prijs van je entreekaartje waard."


De box office
Dan is er nog de box office; naar verluidt zal de film openen met 48 tot 65 miljoen dollar. Mocht dat laatste lukken, dan is het de beste opening voor een Mission: Impossible-film tot nu toe. Tot nu toe ligt dat record in handen van Mission: Impossible II, dat opende met 57,8 miljoen dollar in het jaar 2000. Met zo'n opening, is de kans groot dat Fallout een van de beste films in de reeks tot nu toe wordt.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Goede films(laatste 3 vooral), goede 1ste trailer,vanaf dat moment hadden ze mijn geld en vertrouwen al,ga dr heen.

Robbepost

Avatar

Dit wordt voor mij denk ik de vetste film van het jaar!

GreenHornet

Avatar

deel 2 was zelfde de zwakste

donniebrasco

Avatar

'N zekerheidje is altijd prettig!

TheBatman

Avatar

1 van de weinige franchises waarbij de films over het algemeen steeds beter zijn geworden

Goov25

Avatar

Hier verheug ik me al een tijdje op. Prachtige (superheldenvrije) films voor actieliefhebbers!

nieuwslaatste nieuws

meest populair