Celebrity

George Clooney aan de beterende hand na scooter-ongeluk in Italië

De acteur heeft een aardige smak gemaakt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 07:16 in Celebrity
Het ziet ernaar uit dat alles goed komt met George Clooney. De acteur annex regisseur werd gisterochtend aangereden door een auto toen hij op zijn scooter reed. Het ongeluk gebeurde op het Italiaanse eiland Sardinië, waar hij momenteel de miniserie Catch-22 voor Hulu maakt.

Volgens de plaatselijke krant heeft de 57-jarige Clooney kneuzingen opgelopen en zal hij - op grond van dokters - binnen twintig dagen weer de oude zijn. Vermoedelijk zullen de opnames van de boekverfilming dan weer verdergaan. Niet alleen zal hij te zien zijn in de serie, ook staat Clooney achter de camera.

Kennelijk was het ongeluk best heftig. Ooggetuigen hebben gemeld dat de acteur rond de 95 kilometer per uur reed toen hij plotseling geschept werd door een auto. Deze zou volgens de Italiaanse politie verkeerd hebben gehandeld en schuldig zijn aan het ongeval. De bestuurder was in ieder geval vriendelijk genoeg om uit te stappen, Clooney te assisteren en een ambulance te bellen.

De wagen nam hem mee naar een ziekenhuis in Olbia. Daar verbleef hij een paar uur en verdween toen onopgemerkt via de uitgang. Clooney's woordvoerder meldde aan de media dat hij nu in zijn Italiaanse woning is en van zijn kneuzingen herstelt. Overigens heeft de regisserende acteur veel geluk gehad. Door de botsing zou hij zo'n 6 meter door de lucht zijn geslingerd en met zijn hoofd op de voorruit van een andere wagen zijn beland. Gelukkig ving zijn helm de klap op. Van het beschermende hoofddeksel bleef naar verluidt weinig over.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair