Algemeen

Nieuwe Terminator in actie op foto's 'Terminator 6'

Concurrent of collega van Arnie?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:42 in Algemeen
De camera's draaien al even voor de volgende poging om de Terminator-franchise nieuw leven in te blazen. Een van de nieuwe gezichten is Gabriel Luna, de acteur die vooral bekend is uit de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. waarin hij Robbie Reyes / Ghost Rider speelt. In de nieuwe Terminator is hij naar verluidt een nog onbekend T-model.

Op onderstaande foto zie je Luna in actie op de set van Deadpool-regisseur Tim Miller en producent James Cameron. Het lijkt erop dat de Terminator gitaar kan spelen... Wat dit exact inhoudt zal de tijd moeten uitwijzen.


Andere rollen in de nieuwste Terminator reboot, welke mogelijk R-rated wordt, zijn voor Mackenzie Davis, Natalia Reyes (Dani Ramos), Diego Boneta, Linda Hamilton (Sarah Connor) en Arnold Schwarzenegger, uiteraard opnieuw als een Terminator te zien. De vijfde Terminator-film sinds The Terminator uit 1984 moet in november in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn.
10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Cnet

Avatar

We krijgen dus een Mexicaanse Terminator die in de middag uurtjes even een siësta doet

Artificialis

Avatar

Zo extreem benieuwd naar een Terminator-film waar James Cameron weer bij betrokken is geweest. Als het alleen al bij de sfeer en serieusheid van de eerste twee films in de buurt komt ben ik al tevreden.

Akke Moeka Hara

Avatar

Robert Patrick was voor mij wel de echte enge terminator dreiging, snel en genadeloos, en de mogelijkheid om te shapeshiften.
Weet niet of Luna ook een T-1000 is, als hij als terminator gitaar staat te spelen is dat een sluwe cover, maar ik gok dat dit zijn menselijke rol is en daarna wordt overgenomen of iets.

Chris23

Avatar

deleted zijn post

Sunspot

Avatar

Lijkt me sowieso dat Luna een 'normale' Terminator is, niet te fancy zoals de T1000.

Hoop dat we hier wel weer een dreigende sfeer door heel de film heen krijgen.

Artificialis

Avatar

Ik ga er toch wel vanuit dat ze met een nieuw model aankomen. James Cameron heeft de T-800 en T-1000 bedacht, die weet vast wel iets interessants bedenken.

Colruiter

Avatar

Cameron produceert!!!! Cameron produceert!!!! Cameron loopt af en toe eens over de set!!!! ... is dat ergens een garantie voor een goede film??? Spielbergs naam staat ook bij Fallen Kingdom en die film is erger dan een wc-pot vol diarree...

SeanDeNiro

Avatar

Ik heb hier ook wel zin an maar vrees het ergste. Er is al jaren geen 5 sterren film meer uitgekomen. Moderne films zitten vol met plotgaten, iets waar T1 & T2 geen last van hadden.

Judge

Avatar

Joh, Schwarzeneggers Terminator heeft ook een bosje bloemen gekocht in T2. Dit zal wel vast zo'n scene zijn. Hij tovert een gun uit zijn gitaar. Wedden?

Goku32

Avatar

Deel 1 en topper deel 2 zijn de enige twee Terminator films die vet zijn. De rest is allemaal poep. En dat Cameron aan deze film meewerkt wil niet zeggen dat
Het dan heel vet gaat worden. Want na die laatste film heb ik er geen vertrouwen meer in

nieuwslaatste nieuws

meest populair