Video

Oorlog in trailer Netflix-film 'Extinction'

Buitenaardse wezens hebben het op ons voorzien..

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:39 in Video
Netflix heeft vandaag een trailer vrijgegeven voor de volgende sci-fi film die het zal lanceren: Extinction. Daarnaast is er ook een poster vrijgegeven van de film van regisseur Ben Young, waarvan Spenser Cohen het scenario heeft geschreven.

Extinction heeft een hoofdrol voor Michael Peña. Hij speelt een vader uit de middenklasse, die elke dag weer droomt van een aanval door een onbekende kracht. Als zijn nachtmerries invloed beginnen te krijgen op zijn band met zijn familie, begint hij zich ineens te realiseren dat zijn dromen mogelijk de sleutel voor een gruwelijke werkelijkheid vormen: de Aarde wordt namelijk ineens aangevallen door meedogenloze buitenaardse wezens. Naarmate de aanval van de wezens steeds verder gaat, moet de vader in zichzelf op zoek naar de kracht om zijn gezin te beschermen.

Naast Peña spelen ook Lizzy Caplan, Mike Colter en Israel Broussard rollen in de Netflix-film. Deze zal vanaf 27 juli in zijn geheel te streamen zijn op de dienst.Hieronder dan overigens nog de poster.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Voelde als een ontzettend lange trailer, waar er teveel in een donkere gang afspeelde naar mijn mening.
En weinig buitenaards, lijken eerder andere mensen.

macewindu

Avatar

doet me een beetje denken aan een vervolg op "battle of los angeles"

ThomasOMalley

Avatar

"Bla bla Netflix-film" weg interesse.

Goov25

Avatar

Ik vraag me ten zeerste af of Michael Pena een hele film kan dragen.

SAS1982

Avatar

Netflix films blijven bagger

nieuwslaatste nieuws