Video

'Wonder Woman 1984': Kristen Wiig in actie als Cheetah!

Lenige dame.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:46 in Video
Even geleden zagen we al een eerste foto van Kristen Wiig (Ghostbusters, The Diary of a Teenage Girl) als de slechterik Barbara Ann Minerva. Via onderstaande video vanaf de set van Wonder Woman 1984 zie je Wiig ook in actie als Cheetah, Minerva's andere voorkomen.

De video maakt duidelijk dat Cheetah zich ook daadwerkelijk zo zal gedragen. Het lijkt erop dat ze vanaf de grond op een hotelgebouw gaat springen.


Naast Wiig zijn er ook rollen voor Gal Gadot als Diana Prince / Wonder Woman, Chris Pine als Steve Trevor en Pedro Pascal in een nog onbekende rol.

De DC-superheldenfilm van Patty Jenkins (Monster, 2003) draait vanaf 31 oktober 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Dat lijkt me meer zoals Superman het zou doen? Als ze weer naar beneden wordt getakeld ziet ze er eigenlijk veel 'katachtiger' uit (als een verzopen kat) maar dat zal wel geen onderdeel van de film zijn.

Monojaxx

Avatar

Chris Pine? Dan zeker in een terugblik. Of als heeeeele oude man.

Xenolicker

Avatar

^ Superheldenfilm, Monojaxx, aaaaalles is mogelijk!

Master Of Films

Avatar

^superheldenfilm? Dat meen je toch niet hé. Het is toch een documantaire?

GreenHornet

Avatar

of was Chris Pine stiekem ook een superheld

Locotelli

Avatar

Positief. Ik ben niet zo van de DC films en hoef wonder woman niet te zien, maar vind Wiig echt een topwijf. Leuke toevoeging en wellicht ga ik deze daardoor toch kijken.

Steve-O

Avatar

In de strips is 'ie ook meerdere keren teruggekomen, dus het is niet zo gek dat ze dat overdragen naar de films. En eerlijk gezegd is het ook een no-brainer, de chemie tussen Pine en Gadot was top, blij toe dat hij weer van de partij is.

Wat Cheetah betreft ben ik erg benieuwd naar Wiig's performance. Dat ze stunts zoals deze echt doen is ook erg leuk. Ik hoop dat we onze eerste blik op Cheetah op Comic-Con krijgen. David Malinowski (won een oscar met make-up voor darkest hour) werkt ook aan deze film. Dus ik verwacht zeker wel dat Cheetah volledig met make-up tot leven gebracht gaat worden en dat is ook alleen maar goed.

nieuwslaatste nieuws

meest populair