Celebrity

Heftig! Stan Lee zag leven niet meer zitten na mishandelingen

Dit is een heel treurig bericht. Maar wat is nou waar en wat niet?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 11:20 in Celebrity
Marvel Comics-icoon Stan Lee heeft een rechtszaak waarin hij één miljard dollar eiste van zijn voormalige productiebedrijf POW! Entertainment laten vallen. Opvallend genoeg gaat Lee wel weer een nieuwe samenwerking aan met POW!. Het is daarmee een nieuwe ontwikkeling in het tumultueuze leven van de 95-jarige Lee en daarbij helpt de tegenstrijdige berichtgeving ook niet. Lees hieronder alle details!

Zo'n twee maanden geleden spande schrijver Stan Lee een rechtszaak aan tegen het mediabedrijf POW! Entertainment. Een bedrijf dat hij ooit zelf nog mee heeft opgericht. Lee beweerde dat POW! de exclusieve rechten op zijn naam en portret op een frauduleuze wijze zou hebben vergaard. Nu lijkt dat allemaal een groot misverstand te zijn geweest. Lee gaat zelfs een nieuwe samenwerking aan met POW!. POW! Entertainment gaat onder andere de social media-accounts van Lee beheren.


Niet meer te volgen
Het nieuws rondom stripauteur Stan Lee is haast niet meer te volgen, zo vindt Lee ook zelf. "Deze gehele situatie is voor iedereen verwarrend geweest, ook voor mijzelf en mijn fans", zegt Lee in een statement. "Maar ik ben gelukkig nu omringd door mensen die het beste met me voorhebben". Zeker is dat Lee een rumoerige tijd doorgaat zo op zijn oude dag, ook al ontkende hij dat zelf eerder in een boze videoreactie. Toch lijkt de realiteit anders te zijn.

Lee lijkt namelijk nog steeds te zijn verwikkeld in allerlei rechtszaken en problemen, waarbij het ook nog eens niet altijd duidelijk is welke advocaat hem precies representeert in de rechtszaal. Daardoor heeft de rechter vorige week vrijdag zelfs een verzoek om een straatverbod voor Lee's voormalige zakenpartner Keya Morgan, die Lee zou hebben mishandeld, afgewezen. Vorige maand zei Lee echter zelf nog in een video dat Morgan zijn enige échte zakenpartner is. Er heerst dus een en al onduidelijkheid.

"Ik wil slapen en sterven"
Al deze verhalen tonen in ieder geval een somber beeld over het leven van de bedenker van superhelden als Spider-Man en Doctor Strange. Uit de rechtbankpapieren blijkt dat Lee's voormalige privé-verzorgster Linda Sanchez in een verklaring heeft gezegd dat zij denkt dat Lee fysiek werd mishandeld en financieel werd uitgebuit door Morgan en Lee's eigen dochter JC. "Hij zat helemaal onder de blauwe plekken", verklaarde zij over de verontrustende situatie rondom het icoon.

Volgens Sanchez werd Lee ontzettend depressief nadat bekend werd hoe de mensen om hem heen, partners die hij vertrouwde, hem op zijn oude dag probeerde kaal te plukken. Lee zou zelfs 'gegijzeld' zijn geweest in zijn eigen huis door Morgan. "Hij heeft ooit onder vier ogen tegen me gezegd dat het zo niet meer van hem hoeft. Hij zou het liefst in slaap willen vallen en dan nooit meer wakker worden", beweerde de zuster tevens in haar verklaring.


Wie gaat Lee nog kunnen redden?
Uit de documenten blijkt ook dat Lee op dit moment nog een vermogen heeft van zo'n 50 miljoen dollar. Dat maakt hem, zo blijkt wel, een gevoelige prooi voor geldwolven die uit zijn op zijn vermogen. Fans hebben de afgelopen maanden meerdere keren een oproep gedaan aan Marvel Studios en Disney om de hoogbejaarde Lee bij te staan in deze vervelende strijd. Ondanks dit alles, zal Lee voor zijn vele fans over heel de wereld, ongetwijfeld altijd een winnaar blijven.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Dat is op z'n zachtst gezegd inderdaad wel heftig, zeker als er fysieke mishandelingen bij aan de pas kwamen.

Artificialis

Avatar

Er wordt inmiddels zoveel liegebeesterij rondom Stan Lee verspreid dat ik alleen nog de directe videoboodschappen van hem zelf serieus neem. De manier hoe de wereldwijde media met dit 95 jarig icoon omgaat is echt niet te beschrijven.

Novarellum

Avatar

Gezien de marvel producties van de laatste 10 jaar vind ik 50 miljoen vermogen best weinig?

GreenHornet

Avatar

laat die man toch met rust

Sunspot

Avatar

Jammer van al die roddels eromheen.

Juist bij deze man.

nieuwslaatste nieuws

meest populair