Eindelijk 'Enchanted' vervolg toch nog in de maak?

Eindelijk 'Enchanted' vervolg toch nog in de maak?

Amy Adams zegt van wel.

Eindelijk horen we weer iets over een vervolg op Enchanted, de mix van animatie en speelfilm van Disney uit 2007. Eindelijk niet per se omdat er miljarden mensen op dit vervolg zitten te wachten, maar eindelijk omdat de film al sinds 2014 in productie is.

Toen werd al aangekondigd dat de schrijvers van Smurfs en Shrek 2 een eerdere versie van een script zouden gaan bewerken, en dat Anne Fletcher (Hot Pursuit, The Proposal en Step Up) de film zou gaan regisseren. Daarna werd het heel lang stil rondom het project, totdat twee jaar later in 2016 het nieuws kwam dat de film Disenchanted moest gaan heten en dat Anne Fletcher inmiddels vervangen was door Adam Shankman (Rock of Ages, Hairspray en The Wedding Planner) als regisseur. Maar daarna was het weer twee jaar stil rondom de film.

Amy Adams, de ster van de eerste film, gaf deze week voor het eerst weer een update over het vervolg. Tijdens haar verschijnen in het televisieprogramma The Talk werd haar gevraagd of ze haar rol opnieuw zou willen spelen in een vervolg, en zij zei: ''Daar heb ik zeker zin. We zijn er mee aan het werk - dus hopelijk gebeurt het.'' Echt zeker klinkt dit dus nog niet, maar het is meer dan we de afgelopen twee jaar over het vervolg vernomen hebben.



NieuwsFilm

meest populair