Kamperende tiener raakt zijn zaakje kwijt in komische trailer Netflix-film 'The Package'

Met Geraldine Viswanathan uit 'Blockers.'

Netflix is nog steeds levendig bezig met het produceren van eigen materiaal in de vorm van films, series en documentaires. Deze week hebben ze de trailer van hun nieuwste komedie vrijgegeven: The Package. Hierin volgen we een groep tieners die tijdens het kamperen te maken krijgt met een verkeerd lopende, idiote plaspauze. De regie is in handen van Jake Szymanski, de man achter Mike and Dave Need Wedding Dates.

Ter viering van de voorjaarsvakantie besluiten vijf tieners in de bossen te gaan kamperen. Hun uitje bestaat uit aardig wat drinken, maar ook een hoop ellende. Wanneer één van hen per ongeluk het topje van zijn penis eraf snijdt, moeten ze in een race tegen de klok hulp zien te zoeken.


The Package is geschreven door het tweetal Kevin Burrows en Matt Mider. De producenten achter de komedie hebben in het verleden Tropic Thunder gemaakt en tv-serie Workaholics. Hoofdrollen worden ingevuld door Geraldine Viswanathan, Sadie Calvano, Daniel Doheny, Eduardo Franco en Luke Spencer Roberts. Mensen die gebruikmaken van de streamingdienst kunnen de komedie vanaf 10 augustus zien.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair