Bill Murray, Adam Driver & Selena Gomez in komische zombiefilm 'The Dead Don't Die'

Gemaakt door de onafhankelijke filmmaker Jim Jarmusch (Only Lovers Left Alive).

Regisseur Jim Jarmusch heeft voor zijn volgende film aardig wat namen weten te strikken. We hebben het over The Dead Don't Die, die momenteel opgenomen wordt onder de naam Kill the Head. Het nieuws is bekendgemaakt door Just Jared, die bij hun bericht ook een vijftigtal setfoto's plaatsen. Deze kan je hier bekijken.

Zo zien we dat Jarmusch beroep heeft gedaan op Bill Murray, Adam Driver, Chloë Sevigny, Austin Butler en Selena Gomez. De reden waarom sommige van hen onder het bloed zitten op de foto's, is omdat The Dead Don't Die omschreven wordt als een komische zombiefilm. Dat vertelde Murray zelf een tijdje geleden. Daarbij onthulde hij ook dat Daniel Craig en Rosie Perez een rol in de film zouden vervullen.

De opnames vinden enkel plaats in de zomer. Hoewel het niet onthuld is, heeft Jarmusch vermoedelijk zelf het script geschreven dat hij aan het verfilmen is. Dat deed de onafhankelijke filmmaker ook voor zijn andere titels, waaronder Mystery Train, Night on Earth en Ghost Dog: The Way of the Samurai. Met Murray en Driver werkte hij tevens in het verleden samen aan films als Broken Flowers en Paterson. Laatstgenoemde komt uit 2016.



NieuwsFilm

meest populair