Evan Rachel Wood en Sterling K. Brown mogelijk in 'Frozen 2'

Ze zullen te horen zijn naast terugkerende acteurs als Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad.

Volgens Variety zal de cast van Frozen 2 zeer waarschijnlijk worden uitgebreid met twee nieuwe toevoegingen. Evan Rachel Wood en Sterling K. Brown onderhandelen namelijk momenteel voor rollen in de film. Wanneer ze besluiten te tekenen, zullen we hen horen naast terugkerende namen als Kristen Bell, Josh Gad, Jonathan Groff en Idina Menzel.

De eerste Frozen was in 2013 een gigantische hit; niet alleen bleek het de meest succesvolle animatiefilm ooit, maar was het met een wereldwijde opbrengst van 1,2 miljard dollar ook de best bezochte film van dat jaar. De film wist daarnaast de Oscars voor Beste Animatiefilm en Beste Liedje te winnen.

Frozen is sindsdien een cultureel fenomeen gebleken dat zijn weerga niet kent; speelgoedartikelen verkopen als zoete broodjes, de personages deden mee in de serie Once Upon a Time en Disney On Ice en er is een Broadway-versie van de film. Een vervolg leek dan ook onvermijdelijk.

Frozen 2 werd geregisseerd door Chris Buck en Jennifer Lee en geproduceerd door Peter Del Vecho. Walt Disney Animation Studios zal de film in november 2019 wereldwijd uitbrengen.



NieuwsFilm

meest populair