Dit zijn de schurken van DC-film 'Birds of Prey'

Wie voegen zich bij Harley Quinn?

Er zijn een tijdje allerlei geruchten geweest over de heldinnen die we te zien krijgen in DC-film Birds of Prey. Zo zou Harley Quinn, wederom gespeeld door Margot Robbie, te maken krijgen met Cat Woman. Dat werd vervolgens door diverse anonieme bronnen rond de productie ontkend.

Nu is het hele team mogelijk onthuld, en lijkt het erop dat Cat Woman inderdaad niet in de film voorkomt. Ook ontbreekt Barbara Gordon, a.k.a. Batgirl, over wie we van alles hoorden. Volgens Grace Ranolph krijgen we in deze film - naast Harley - te maken met Black Canary, Huntress, Lady Shiva en Katana. Natuurlijk kennen jullie ze vast niet allemaal, dus hier de dames op een rij:


Black Canary: een van de eerste heldinnen die door DC Comics werd bedacht. Zij werkte samen met Green Arrow en voegde zich later bij de Birds of Prey. Canary beschikt over de canary cry, een superkracht die haar ertoe in staat stelt met een hoge gil allerlei objecten te vernietigen.
Huntress: is in een zekere incarnatie de dochter van Batman en Catwoman. Vermoedelijk gaat het echter om een andere variant, die de dochter is van neen van de maffiabazen van Gotham. Een gewelddadige en onvoorspelbare dame.
Lady Shiva: een superschurk die als huurling actief is en haar doelwitten met haar blote hand doodt. Zij werkte zowel samen, als tegen Batman.
Katana: debuteerde al in Suicide Squad in het DCEU en werd gespeeld door Karen Fukuhara. Zij heeft een speciaal zwaard, waarin de ziel van haar echtgenoot en haar slachtoffer zit.

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.

NieuwsFilm

meest populair