Algemeen

'The Expendables' eigenlijk geen bioscoopfilm

Sly en co. bijna alleen op schijf te zien.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:18 in Algemeen
De drie reeds verschenen delen in de Expendables-filmreeks zijn zeker niet allen even goed, maar financieel deden ze het redelijk in de bioscoop en op schijf. Nu blijkt dat The Expendables uit 2010 bijna niet in de bioscoop was verschenen. Dit zei Terry Crews in gesprek met GQ.


"The Expendables, de eerste film, moest een direct-to-video zijn. Je moet begrijpen waar Stallone op dat moment stond. Hij probeerde de film voor elkaar te krijgen en ze waren als 'Kerel, je bent in de 60, hoe ga je een actiefilm maken?' Alle studio's weigerden. Daardoor begon Sly mensen te bellen en probeerde hij het buzz op gang te krijgen. En dit was ook nog eens in de begindagen van het realiseren van virale hype op het internet. Dus Sly startte met de tweet 'Hoe zou je het vinden om mij, Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis samen in een film te zien?' En het internet werd gek."

In 2014 verscheen met The Expendables 3 het voorlopig laatste deel in de reeks. De "trilogie" leverde ruim $800 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's en alleen al in de States nog eens zo'n $150 miljoen via Dvd / Blu-ray verkopen. The Expendables 4 wordt naar verluidt begin 2019 opgenomen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Gelukkig maar want deze films meemaken in de bios was toch wel een hele gave ervaring.
Laat deel 4 maar snel komen

benjamin

Avatar

Frietgezicht "Ook geen kerstfilm?"
Op basis van Jason Statham z'n bijdrage zou ik denken van wel.

Goku32

Avatar

Dit zijn juist wel bioscoop films lekker popcorn biertje. Lekker knallen actie top voor in de bioscoop

Rutherford

Avatar

+1 Goku
Heb ik terug een smoesje om eens buiten te komen zonder m’n vrouw.

nieuwslaatste nieuws

meest populair