Algemeen

'Metal Gear Solid' heeft dan eindelijk een script!

Voor het eerst sinds 2006 echt een serieuze ontwikkeling.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:36 in Algemeen
Komt er dan toch schot in de zaak rond de verfilming van de Metal Gear Solid-games? Het lijkt er wel op. Regisseur Jordan Vogt-Roberts meldt dat er eindelijk een scenario klaar ligt, na meer dan een decennium aan ontwikkelingen. Sterker nog: in 2006 onthulde schrijver Hideo Kojima al dat hij gecontracteerd was om een vervolg op de games te schrijven en in 2007 bevestigde Sony Pictures het nieuws.

Sindsdien is het echter relatief stil geweest en leek het project maar geen doorgang te vinden. Volgens een van de producenten, Michael De Luca, kwam dat door een gebrek aan wil bij de studio, maar die liet weten zeker bezig te zijn met de film. Sterker nog, uiteindelijk werd Vogt-Roberts aangetrokken als regisseur.

Nu laat Vogt-Roberts weten dat het scenario af is. "We hebben het script net ingeleverd... en ik denk dat het een van de beste scenario's is die ik ooit gelezen heb. Het zit vol met de coolste, met Kojima-achtige details. En zelfs al ben ik er al langer mee bezig achter de schermen, ook als ik neutraal zou zijn, zou ik enorm zin hebben in deze film."

Een releasedatum is er nog niet.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Tja, dan krijg je wel vertrouwen wanneer iemand meer dan tien jaar aan een script werkt, dan moet het wel solide zijn.

Akke Moeka Hara

Avatar

Er was toch al een film van op de Ps3 destijds, waar 4 uur aan dialoog en video in zat. ;)

MovieWanker

Avatar

"...en ik denk dat het een van de beste scenario's is die ik ooit gelezen heb."
Ja vast! Zeggen ze allemaal wanneer het juist prut is. De beste dit ooit, de beste dat ooit bla bla bla!

Goku32

Avatar

Ik ben een groot fan van medal gear solid. Dus verpest dit niet, maar het is gebaseerd op een game, dan is mijn vertrouwen laag. Hopelijk zien we vette boss fights in deze film. Net als in snake eater beste medal gear game ooit gemaakt. Goed verhaal goeie actie goeie boss fights alles heeft die game. Dus als deze film net zo vet word dan ga ik geld uitgeven

Master Of Films

Avatar

en ik denk dat het een van de beste scenario's is die ik ooit gelezen heb
Ze zeiden ze ook bij de Fifty Shades films. Laat bij mij altijd zo een grote indruk achter als filmmakers dit beweren, helemaal als het hun eigen spul is.

nieuwslaatste nieuws