Algemeen

Harrison Ford ziet boekverfilming 'The Call of the Wild' wel zitten

20th Century Fox zal aardig wat geld steken in computereffecten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 11:17 in Algemeen
Variety heeft ontdekt dat Harrison Ford gesprekken voert om zich bij de cast van The Call of the Wild te scharen. We hebben het over een boekverfilming - het werk van Jack London uit 1903. Deze speelt zich af in Yukon, Canada. Ten tijde van de Klondike goudkoorts. Als het goed loopt tussen de acteur uit Blade Runner 2049 en filmstudio 20th Century Fox, dan treedt hij op als John Thornton, een goudzoeker.

De hoofdrol gaat echter naar een harige viervoeter met een snuit, vermoedelijk geanimeerd. Het verhaal volgt namelijk ene Buck, een hond uit Santa Clara Valley, Californië. Hij woont op een boerderij, maar wordt dan gestolen door de knecht van zijn baas en doorverkocht aan een handelaar. Buck belandt in Alaska, waar hij aan het werk gaat als sledehond. De strenge omgeving zorgt ervoor dat Buck zijn wilde instincten moet oproepen om te overleven en de leiding te voeren over andere honden.

Er wordt door Variety bericht dat de productie in het begin van september begint. Een studio gespecialiseerd in computereffecten, Technoprops, zal veel onder handen nemen. In de regiestoel treffen we Chris Sanders aan, de man achter animatiefilms The Croods en de eerste How to Train Your Dragon. Het scenario komt uit de pen van Logan-schrijver Michael Green. Ergens in 2019 moet de nieuwe versie van The Call of the Wild uitkomen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pronk47

Avatar

En een klein rolletje van Tony Beets graag.

Ainsley

Avatar

Kijk alleen op deze site : 1CHANNELHD XYZ

Ik heb veel van dezelfde sites alleen deze site geprobeerd die echt werkt om volledige films te bekijken
Met hoge kwaliteit en alle ondertitels

nieuwslaatste nieuws

meest populair