Harrison Ford ziet boekverfilming 'The Call of the Wild' wel zitten

Harrison Ford ziet boekverfilming 'The Call of the Wild' wel zitten

20th Century Fox zal aardig wat geld steken in computereffecten.

Variety heeft ontdekt dat Harrison Ford gesprekken voert om zich bij de cast van The Call of the Wild te scharen. We hebben het over een boekverfilming - het werk van Jack London uit 1903. Deze speelt zich af in Yukon, Canada. Ten tijde van de Klondike goudkoorts. Als het goed loopt tussen de acteur uit Blade Runner 2049 en filmstudio 20th Century Fox, dan treedt hij op als John Thornton, een goudzoeker.

De hoofdrol gaat echter naar een harige viervoeter met een snuit, vermoedelijk geanimeerd. Het verhaal volgt namelijk ene Buck, een hond uit Santa Clara Valley, Californië. Hij woont op een boerderij, maar wordt dan gestolen door de knecht van zijn baas en doorverkocht aan een handelaar. Buck belandt in Alaska, waar hij aan het werk gaat als sledehond. De strenge omgeving zorgt ervoor dat Buck zijn wilde instincten moet oproepen om te overleven en de leiding te voeren over andere honden.

Er wordt door Variety bericht dat de productie in het begin van september begint. Een studio gespecialiseerd in computereffecten, Technoprops, zal veel onder handen nemen. In de regiestoel treffen we Chris Sanders aan, de man achter animatiefilms The Croods en de eerste How to Train Your Dragon. Het scenario komt uit de pen van Logan-schrijver Michael Green. Ergens in 2019 moet de nieuwe versie van The Call of the Wild uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair