Bizar groot zeepaard op foto 'Aquaman'!

Bizar groot zeepaard op foto 'Aquaman'!

Of is het een zeedraak?

Ondertussen lijkt de eerste trailer een overbodige luxe te gaan worden. Entertainment Weekly en andere partijen hebben al heel wat foto's en andere beelden mogen prijsgeven uit de eerstvolgende DC-film Aquaman, geregisseerd door filmmaker James Wan, uiteraard de man achter de succesvolle horror-filmreeksen Saw, Insidious en The Conjuring.

De onderstaande nieuwe still uit de film laat dus een enorm zeepaard zien. Aan Entertainment Weekly liet producent Peter Safran weten waarom het beest er zo uitziet.


"Het idee was om het idee dat Aquaman op een zeepaard rijdt op zijn kop te zetten, om datgene te pakken waarover hij werd bespot en het in iets angstaanjagends en indrukwekkends te veranderen. Het is een schepsel van Xebell, maar het zou me niet verbazen als we Arthur er ooit op één zullen zien zitten..." - Peter Safran, producent

Bekijk de afbeelding
Klik voor de vergroting van de soort van zeepaarddraak!

Een groot deel van de DC-film Aquaman zal zich beneden de zeespiegel afspelen. Naast de vele bekende personages zijn er ook heel wat zeedieren te zien. De menselijke rollen worden vervuld door Patrick Wilson als Orm a.k.a. Ocean Master, Dolph Lundgren als Nereus, Willem Dafoe als Vulko, Yahya Abdul-Mateen II als Black Manta, Amber Heard als Mera en Nicole Kidman als Atlanna. Ook zijn er de wezens The Trench.

Met kerst dit jaar op het witte doek! Kijk jij al uit naar de superheldenfilm?

NieuwsFilm

meest populair