Eli Roth en 'Knock Knock'-actrice Lorenzo Izzo scheiden na 6 jaar

Eli Roth en 'Knock Knock'-actrice Lorenzo Izzo scheiden na 6 jaar

Dat hebben ze besloten te doen voordat ze elkaar ombrengen, grappen ze.

Cabin Fever-regisseur Eli Roth en zijn vrouw Lorenza Izzo zijn elkaar zat. Dat hebben ze deze week gezamenlijk bekendgemaakt via Instagram met het onderstaande bericht. Daarin melden ze samen een geweldig avontuur te hebben afgelegd en ontzettend veel om elkaar geven, maar dat ze nu liever verdergaan als vrienden. De 46-jarige Amerikaan en de 28-jarige Chileense actrice grappen op het eind dat ze eventueel nog een relatie willen voortzetten als collega's en dat het beter is om te scheiden, voordat ze elkaar vermoorden.

Bij de aankondiging op Instagram plaatsten ze een foto van hen twee toen ze aan The Green Inferno werkten. Ze leerden elkaar kennen in 2013 toen ze de horror van de grond probeerden te krijgen. Het was aanvankelijk de bedoeling dat Izzo in een klein rolletje te zien zou zijn, toen ze echter onthulde de Engelse taal goed te spreken, gaf Roth haar de hoofdrol. Kort daarna begonnen ze met daten.

Het jaar daarop stapten ze in het huwelijksbootje. Dat deden ze in Izzo's geboorteland Chili. Begin deze week diende Roth echter de scheidingspapieren in. Daarin staat dat ze 12 juli officieel uit elkaar zijn gegaan. Ook is Roth bereid om partneralimentatie te betalen, mits Izzo daar beroep op doet. De laatste film waar ze samen als regisseur en actrice aan hebben gewerkt is het aankomende The House with a Clock in Its Walls. Daarvoor brachten ze Knock Knock tot stand met Keanu Reeves en Ana de Armas.

❤️

Een bericht gedeeld door Eli Roth (@realeliroth) op



NieuwsFilm

meest populair