Video

Denzel Washington vindt 'The Equalizer 2' geen vervolgfilm

De ontvangst is erg wisselend.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:25 in Video
Volgende maand debuteert het vervolg op The Equalizer uit 2014 in de bioscoopzalen. De ontvangt blijkt niet zo denderend, al lijkt Denzel Washington nog lang niet klaar met de reeks. Het blijkt zijn eerste vervolgfilm, al ziet hij de film niet als een vervolg.

"Weet je, iedereen blijft dat woord gebruiken, vervolg," aldus Washington tijdens de officiële première in de TCL Chinese Theatre in Hollywood. "Het is een verhaal zonder einde en het heeft een open einde." Een vervolg wordt in gedachten al gemaakt. "Ik heb [de derde film] helemaal in mijn hoofd, het begint direct na het einde van deze," aldus schrijver Richard Wenk tegenover The Hollywood Reporter.

De vraag of het derde deel gemaakt wordt gaat afhangen van wat de bezoekers vinden, iets dat Washington onderstreepte. Ondanks dat het eerste deel (Rotten Tomatoes = 60%) wat wisselend werd ontvangen, kwam deze wel op bijna $200 miljoen wereldwijd uit. Equalizer 2 (RT = 47%), opnieuw geregisseerd door Antoine Fuqua, werd gemaakt voor zo'n $62 miljoen en zal zo'n $150-200 miljoen moeten ophalen om een vervolg te garanderen.

Ook met rollen voor Pedro Pascal, Bill Pullman, Melissa Leo en Jonathan Scarfe verschijnt Equalizer 2 dit weekend in de States en op 16 augustus in de Nederlandse bioscoopzalen.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SAS1982

Avatar

Ben toch benieuwd naar deze film, eerste was gewoon vermakelijk.

Goku32

Avatar

Eerste deel was vet dus laat deze maar komen kan niet wachten op deze topper

nieuwslaatste nieuws

meest populair