The Equalizer 2 (2018)

There will be consequences.

Dit vervolg op de actiehit uit 2014, laat veel van dezelfde trucjes en ingrediënten zien, en het personage van Washington is een vreselijke moralist.
play

5,9 details

  • 121 Min
  • Actie
  • Misdaad
  • Thriller
  • Verenigde Staten
121 Min Verenigde Staten

Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand van wie hij houdt?

Regie
Antoine Fuqua
Cast
Denzel Washington, Bill Pullman, Pedro Pascal, Melissa Leo, Ashton Sanders, Sakina Jaffrey, Orson Bean, Jonathan Scarfe, Leah Procito, Jay Hieron, Tamara Hickey, Joseph Oliveira, Mickey Gilmore, Lexie Roth, Caroline Day, Kayla Caulfield, Abigail Marlowe, Annie Pisapia, Donald Cerrone, Alin Halajian, Kazy Tauginas, Alexa Giuffre, Adam Karst, Heidi Garrow, Rhys Olivia Cote, Ken Baltin, Garrett Golden, Alican Barlas.
Release
13.09.2018
Release NL
16.08.2018
Release DVD
19.12.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Antoine Fuqua | Cast: Denzel Washington (Robert McCall), Pedro Pascal (Dave York), Ashton Sanders (Miles Whittacker ), Orson Bean (Sam Rubinstein), Bill Pullman (Brian Plummer), Melissa Leo (Susan Plummer), Jonathan Scarfe (Resnik),, e.a.| Speelduur: 121 minuten | Jaar: 2018

Vier jaar geleden werd ons in de televisieverfilming The Equalizer al duidelijk gemaakt dat de in de anonimiteit levende ex-CIA-agent Robert McCall niet zo goed tegen onrecht kan. Als een callgirl in de handen valt van een Russische maffiabende, besluit McCall met harde hand schoon schip te maken. Koel, beheerst, zonder fouten te maken, met extreem harde hand en met een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Een soort van realistische superheld.

Het viel toen misschien nog niet zo op dat McCall eigenlijk een vreselijk moralist was. Naast de prostituée moest de ex-geheim agent ook nog een collega en zijn moeder helpen tegen de boeven, maar daar bleef het dan ook wel bij. Het zorgde ervoor dat The Equalizer weliswaar wat traag op gang kwam omdat het niet kon kiezen tussen verhaal en actie, maar tegelijkertijd heerlijk over de top amusement zonder al te veel pretentie bood.

alle artikelen (15)

The Equalizer 2 Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Equalizer 2

acties