Deze duistere thriller op Netflix krijgt om logische reden heel wat aandacht

Deze duistere thriller op Netflix krijgt om logische reden heel wat aandacht

The Equalizer 2 met Denzel Washington doet het nu goed op de grootste streamer van Nederland.

Sinds gisteren draait The Equalizer 3 in de Nederlandse bioscopen en het is niet geheel gek dat de eerdere delen ook veel bekijks krijgen. Recent zette Netflix The Equalizer 2 online en deze weet nu stilletjes de Netflix Top 10 binnen te komen, op plaats 10.

De tweede Equalizer uit 2018 werd geregisseerd door Antoine Fuqua en uiteraard zien we Denzel Washington als de bikkelharde Robert McCall. Netflix omschrijft de film met woorden als "duister" en "huurmoordenaars".

Redelijk ontvangen
The Equalizer 2 heeft ook rollen voor Bill Pullman, Pedro Pascal en Melissa Leo en werd matig tot redelijk ontvangen, gezien de 52 procent op de Tomatometer op Rotten Tomatoes en de 6,7/10 op de IMDb.

FilmTotaal-recensent Arjan Welles zag de film ook en gaf 2,5 ster: "Washington doet zijn ding en doet dit goed, maar iets meer grijstinten voor zijn personage zullen voor een derde deel broodnodig zijn."

Nu op Netflix
Wil je de eerste twee films in de reeks nog graag even zien, dan vind je deze allebei hier op Netflix.


Voormalig CIA-agent Robert McCall gebruikt zijn dodelijke kwaliteiten nu als misdaadbestrijder en zint op wraak voor de dood van een goede vriend en oud-collega.

NieuwsFilm

meest populair