Events & Festivals

'Annabelle 3' wordt vervolg op 'The Conjuring'

De derde 'Annabelle' film zal de draad oppakken na de 'The Conjuring'-films.

door Kaj van Zoelen om 07:59 in Events & Festivals
Annabelle is maar niet te stoppen, en komt terug voor ronde drie. De demonische pop werd voor het eerst geïntroduceerd in 2013 in The Conjuring, en kreeg daarna in 2014 haar eigen prequel op die film in Annabelle, waarna een prequel op de prequel volgde in de vorm van Annabelle Creation in 2017.

De derde Annabelle-film zal geregisseerd worden door Gary Dauberman, die de scripts schreef voor de eerste twee films en nu met deze film zijn regiedebuut zal maken. In de derde film zal de reeks eindelijk vooruit in de tijd gaan in plaats van telkens achteruit. Dat kondigde Dauberman aan tijdens de San Diego Comic-Con.

Zoals fans van The Conjuring zich misschien nog herinneren, hebben we chronologisch gezien Annabelle voor het laatst gezien toen zij opgesloten werd in een kamer van paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren, vol vreemde objecten die daar opgeborgen worden om te voorkomen dat ze verder schade kunnen veroorzaken. Een priester komt regelmatig langs om de kamer te zegenen en de demonen en geesten in toom te houden. Maar in Annabelle 3 infecteert de pop andere voorwerpen in de kamer, waardoor een leger van geesten en demonen wordt losgelaten op het huis. Dauberman noemde de Warrens verder niet bij naam als protagonisten, maar wel dat hun dochter het doelwit wordt van de wraak van Annabelle.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JIGSAW8

Avatar

Ok dus annabelle 3 is eigenlijk de conjuring 3?

Daanminator

Avatar

The Conjubelle of Annering word de titel

Master Of Films

Avatar

JIGSAW8 "Ok dus annabelle 3 is eigenlijk de conjuring 3?"
Nee, want The Conjuring 3 is eigenlijk Annabelle 3.

NieuwsFilm

meest populair