Events & Festivals

Jason Momoa was bijna schurk in Marvel-film

Hij voerde gesprekken met de Russo's.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:30 in Events & Festivals
In het kader van de Comic-Con sprak acteur Jason Momoa met Entertainment Weekly. Hij blijkt gesprekken gevoerd te hebben met Anthony en Joe Russo over het spelen van een rol in het MCU. En niet zomaar iets...

"Ik heb gesprekken gevoerd met de fantastische Russo-broers, " onthulde Momoa. "Het waren misschien wel de beste gesprekken die ik heb gevoerd. Ik zou iets met hen maken, maar helaas is dat er uiteindelijk niet van gekomen."

Vervolgens vroeg men welke rol Momoa dan gesprekken over voerde, waar hij kort op kon reageren: "Ik weet het niet. Ik meen dat het een schurk zou zijn. Mensen willen we altijd inhuren om een slechterik te spelen, weet je? Ik heb auditie gedaan voor Guardians of the Galaxy, wat geweldig was. Ik mocht toen auditie doen met Chris Pratt, een legende en een echte heer. Maar dat slaagde uiteindelijk niet."

Wat wel slaagde is de auditie voor Aquaman, een solofilm waarin Momoa in december de hoofdrol speelt. Deze week nog wordt de eerste trailer vrijgegeven!

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Het kan altijd nog als Aquaman zou floppen.

dakai-world

Avatar

"You either die a hero, or you live long enough to see yourself become a villain."

Sunspot

Avatar

Hij was goed als Aquaman, ben echt benieuwd naar de film, hoop dat dit wel beter gaat zijn

Xenolicker

Avatar

Als lang verloren gewaande broer van (Captain) Jack Sparrow bijvoorbeeld, zou hij ook zo in de 'Pirates of the Caribbean'-films passen.

Goku32

Avatar

Ik ben wel benieuwd naar Aquaman hoe het er allemaal uit ziet onder water. En hoe het er uit ziet met die vissen en zo. Maar aan de andere kant ook weer niet

mofo83

Avatar

goku32 " Ik ben wel benieuwd naar Aquaman hoe het er allemaal uit ziet onder water. En hoe het er uit ziet met die vissen en zo. Maar aan de andere kant ook weer niet "


Ok. Bedankt voor je bericht....

Ik denk dat ik zo patat ga eten, maar denk het ook weer niet.

Ninsh

Avatar

Ik heb net mijn wijf een veeg gegeven, of toch niet?

Xenolicker

Avatar

^ Ninsh is een klootzak, maar ook een heel toffe gast.

Robbepost

Avatar

Lekker mofo83!
Dat zien we graag :)

benjamin

Avatar

Misschien nog even terugkomen op iets anders wat eerder off-topic werd besproken, maar Jon Schnepp, die eerder was opgenomen in het ziekenhuis, is overleden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair