Video

Teaser trailer voor Renny Harlin's Chinese actiefilm 'Legend of the Ancient Sword'

Veel CGI-geweld in de videospelverfilming die gebaseerd is op 'Gu Jian Qi Tan 2.'

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 09:00 in Video
Er wordt nog steeds druk gesleuteld aan de Chinese avonturenfilm Legend of the Ancient Sword door regisseur Renny Harlin en zijn collega's, maar dat heeft hen er niet van weerhouden om de eerste bewegende beelden online te zetten. De fantasieactiefilm is een adaptatie van het Chinese spel Gu Jian Qi Tan 2, geschreven door het drietal Leehom Wang, Victoria Song en Godfrey Gao. Allen vervullen een hoofdrol in deze titel. Bekijk de trailer hieronder.

Vanwege een noodlottige gebeurtenis besluit Yue Wuyi zijn thuis te verlaten om een grootmeester in de vechtkunst Yan te vinden. Hij stuit op meester Xie Yi, die hem magische talenten bijbrengt. Samen met enkele nieuwe gezichten legt Yue Wuyi de donkere plannen en complotten van Shen Ye bloot, de hogepriester van Liu Yue City. De avonturiers moeten verscheidene gevaren het hoofd bieden om Shen Ye te verslaan en een grote ramp te voorkomen die de wereld zal veranderen.


De Finse regisseur kennen we van andere titels als Die Hard 2: Die Harder, Deep Blue Sea en het mager ontvangen The Legend of Hercules. De productie van de videospelverfilming is in handen van Alibaba Pictures. Zij zijn o.a. verantwoordelijk voor het peperdure Asura dat onlangs uit de Chinese bioscoop gehaald is vanwege teleurstellende resultaten bij de box office. Ook zijn ze van plan om een remake te maken van Night at the Museum. Ergens in oktober willen ze Legend of the Ancient Sword in China uitbrengen. Zie hieronder ook nog een tweetal posters.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

Ik kan hier geen chocola van maken. Lijkt op het eerste gezicht een lege cgi-huls. En de naam Renny Harlin staat ook niet voor kwaliteit... maar ik kan het natuurlijk verkeerd hebben.

nieuwslaatste nieuws

meest populair