De echte naam van de Joker wordt onthuld in DC-solofilm 'Joker'

De echte naam van de Joker wordt onthuld in DC-solofilm 'Joker'

En we gaan zijn moeder ontmoeten.

Deze maand werd duidelijk dat Warner Bros. en DC Entertainment vaart zetten achter de losstaande film rond de Joker, met Joaquin Phoenix in de titelrol. De film verschijnt over ruim een jaar in de bioscoop en via That Hashtag Show zijn er nieuwe details bekend geworden.

In de DC-film van Todd Phillips zal de Joker een naam hebben. Hij zal Arthur Fleck gaan heten. En dit is uniek, aangezien de Batman-slechterik in de comics nog nooit een naam heeft gekregen. Het verhaal zou starten met dat Fleck terugkeert naar huis waar hij weer bij zijn moeder gaat wonen. Daarna ontmoet Fleck de alleenstaande moeder Sophie Dumond waar hij voor valt. Zij moet gespeeld worden door Zazie Beetz (Deadpool 2).

Ook weet That Hashtag Show te melden dat Flecks moeder "erg aantrekkelijk was in haar jeugd" en dat ze "geobsedeerd is door haar voormalige baas." Volgens de website zou dit Thomas Wayne kunnen zijn. Verder speculeerde That Hashtag Show dat Fleck mogelijk een bastaardzoon is van Wayne.

Ook werd er opgemerkt dat als Robert De Niro in de film komt te spelen, dat hij dan de rol moet invullen van talkshow-host Murray Franklin.

DC's Joker staat gepland voor oktober 2019.



NieuwsFilm

meest populair