Algemeen

De echte naam van de Joker wordt onthuld in DC-solofilm 'Joker'

En we gaan zijn moeder ontmoeten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:31 in Algemeen
Deze maand werd duidelijk dat Warner Bros. en DC Entertainment vaart zetten achter de losstaande film rond de Joker, met Joaquin Phoenix in de titelrol. De film verschijnt over ruim een jaar in de bioscoop en via That Hashtag Show zijn er nieuwe details bekend geworden.

In de DC-film van Todd Phillips zal de Joker een naam hebben. Hij zal Arthur Fleck gaan heten. En dit is uniek, aangezien de Batman-slechterik in de comics nog nooit een naam heeft gekregen. Het verhaal zou starten met dat Fleck terugkeert naar huis waar hij weer bij zijn moeder gaat wonen. Daarna ontmoet Fleck de alleenstaande moeder Sophie Dumond waar hij voor valt. Zij moet gespeeld worden door Zazie Beetz (Deadpool 2).

Ook weet That Hashtag Show te melden dat Flecks moeder "erg aantrekkelijk was in haar jeugd" en dat ze "geobsedeerd is door haar voormalige baas." Volgens de website zou dit Thomas Wayne kunnen zijn. Verder speculeerde That Hashtag Show dat Fleck mogelijk een bastaardzoon is van Wayne.

Ook werd er opgemerkt dat als Robert De Niro in de film komt te spelen, dat hij dan de rol moet invullen van talkshow-host Murray Franklin.

DC's Joker staat gepland voor oktober 2019.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Lijkt mij niet direct informatie waar veel volk op zit te wachten.

X-pool

Avatar

Ik vind het eigenlijk nu niet meer interessant, Bastaardzoon? Serieus

Prince John

Avatar

+1 Benji
Teleurstellend nieuws. Misschien pakt het wel goed uit maar dit klinkt echt niet als iets waar ik op zit te wachten.

Moviemagic

Avatar

Hij is dus een vlek. A. Fleck.

chazillionair28

Avatar

The killing joke was een betere titel geweest.

Darthmar

Avatar

Nee nee nee 1 van de bedenkers van de Joker heeft ooit gezegd dat hij juist de achtergrond van hem mysterieus houdt omdat het gaat om zijn criminele gedrag en niks meer.
Ik kan het niet uitstaan dat tegenwoordig elke slechterik slecht is geworden om de 1 of ander reden soms zijn mensen gewoon slecht.

Akke Moeka Hara

Avatar

Jack Napier was het toch ;)
Maar moeder er bij, bastaardzoon... jaja tis wat

Gigan72

Avatar

Dat de Joker nu een naam heeft vindt ik niet zo een probleem in de film van Tim Burton heeft hij ook een naam Jack Napier en komt uit Brooklyn.


Son of a basterd .... tja niet orgineel maar goed wie weet wordt dit gewoon een uitstekende Joker film of het wordt gewoon doorsnee of totall crap!!!
Gewoon afwachten wat het wordt.

Sunspot

Avatar

Mwah, moet echt beelden zien, weet het niet met deze film, zo vaag ook allemaal.

Ereptile

Avatar

Ben niet echt heel enthousiast van dit nieuws... Ik zal ook eerst de beelden of überhaupt set foto's moeten afwachten.

Artificialis

Avatar

En daarmee verdampt mijn al nauwelijks aanwezig restje interesse in deze film. Jared Leto kan onder controle van een andere regisseur ongetwijfeld een leuke Joker neerzetten. Dus ik zie liever dat ze nog een poging met zijn personage ondernemen. Lukt dat niet, dan graag een aantal jaren wachten voordat er een nieuwe casting plaatsvindt. Ik zit ook niet nu al te wachten op een nieuwe Wolverine. En al helemaal niet op nóg een Wolverine als die blijkt tegen te vallen.

ThomasOMalley

Avatar

Artificialis "Ik zit ook niet nu al te wachten op een nieuwe Wolverine."
Slechte vergelijking. Hugh Jackman heeft bijna 20 jaar succesvol de rol van Wolverine vertolkt. Iedereen zal even moeten slikken als hij vervangen wordt. Jared Leto daarentegen...

Artificialis

Avatar

ThomasOMalley "Slechte vergelijking. Hugh Jackman heeft bijna 20 jaar succesvol de rol van Wolverine vertolkt. Iedereen zal even moeten slikken als hij vervangen wordt. Jared Leto daarentegen..."

Hugh Jackman is Heath Ledger's Joker in mijn vergelijking.

ThomasOMalley

Avatar

^Maar Heath Ledger is dood. Niet gek dat hij vervangen is.

Artificialis

Avatar

Je begrijpt totaal niet wat ik probeer te zeggen, laat maar..

justmikemovies

Avatar

Jack Napier, Jeremiah Valeska, Arthur Fleck. Joker heeft ondertussen al drie namen.

chefry1983

Avatar

Houd je toch aan de bronverhaal. De beste man heeft geen naam en houd dat dan ook zo. Ik vind de mysterie rond Joker juist cool
Mijn interesse neemt nu wel af

Goku32

Avatar

Als ik dit lees heb ik er steeds minder vertrouwen in. Want dit klinkt allemaal wel nep. Ze moeder wtf in de strips en zo hebben we nog nooit ze moeder gezien van de Joker. Best gaar dit

nieuwslaatste nieuws

meest populair