Algemeen

Zes(!) films over Thaise reddingsactie in de maak

Eerst was er nog sprake van twee mogelijke films over de redding van de Thaise voetballertjes, maar nu zijn er meer kapers op de kust.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 13:34 in Algemeen
Het lijkt erop dat we meer dan de twee eerder aangekondigde filmprojecten kunnen verwachten over de recente redding van de Thaise voetballertjes uit de grot waar ze door overstroming gevangenzaten. Volgens Variety zal het Ministerie van Cultuur volgende week laten weten of ze zullen meewerken aan de projecten. Minister Vira Rojpojchanarat liet weten dat vijf internationale productiemaatschappijen voorstellen hebben gedaan voor films en documentaires over de reddingsactie, alsmede een Thaise filmstudio. Rojpojchanarat zei het volgende in een verklaring:

"Het comité maakt zich zorgen over de accuraatheid van het verhaal, de rechten van het reddingsteam en andere medewerkers, alsmede het imago van Thailand. Ook zijn er zorgen over de impact die de filmproducties zullen hebben op de locaties. We zijn echter bereid mee te werken aan Thaise en internationale filmproducties over de redding wanneer deze volgens Thaise wetgeving worden gemaakt."

Eerder werd al bekend dat de religieuze productiemaatschappij Pure Flix en regisseur Jon M. Chu (Step Up, Crazy Rich Asians plannen hebben voor films over de gebeurtenis

Wat vinden jullie ervan dat er zoveel films worden gemaakt over de voetballertjes en hun redding? Interessant of uitbuiting?

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Wat vinden jullie ervan dat er zoveel films worden gemaakt over de voetballertjes en hun redding? Interessant of uitbuiting?


Ik denk dat als er commerciële motivatie is dat enkele op hun keuze om de film te maken afgerekend zullen worden bij het zien van hun opbrengst. Ik geloof niet dat ze alle 6 een succes gaan worden.

Goku32

Avatar

Overdreven er gebeurd elke dag wel
Een ramp Dan kan je over al wel een Film over maken. Het is natuurlijk wel een spectaculaire redding actie geweest. Misschien als ze er een action film van maken met stallone in de hoofdrol.dan wil ik hem nog welk checken

Ereptile

Avatar

"Moooooo" - koe

Decepticon

Avatar

Totaal oninteressant, een film over deze gebeurtenis boeit me totaal niet. Ik zal er ook geen één kijken, mochten ze gemaakt worden.

Xenolicker

Avatar

Hoog tijd voor 'Lucky Seven'!

benjamin

Avatar

Allemaal met een glansrol voor Elon Musk?

chefry1983

Avatar

Slecht idee. Volgende maand is iedereen het alweer vergeten en kom je het weer in het jaaroverzicht van het journaal tegen.

dan maak je 6 films met verschillende hoofdrollen:
1) de originele versie met Thaise jongens en hun coach.
2) een versie met meisjes en hun coach.
3) een versie met lgtbi mensen
4) een versie met mensen van afrikaanse afkomst
5) een versie met mensen van amerikaanse afkomst
6) een versie met alle soorten mensen in 1 film

Zo is iedereen wereldwijd tevreden en word er geen onderscheid gemaakt tussen afkomst en geaardheid

nieuwslaatste nieuws

meest populair