Ook Chris Pratt en Zoe Saldana steunen James Gunn rond 'GoTG 3'

Ook Chris Pratt en Zoe Saldana steunen James Gunn rond 'GoTG 3'

Maar iets minder expliciet dan collega Dave Bautista.

Steeds meer mensen spreken zich uit tegen Disneys keuze om James Gunn te ontslaan. Guardians of the Galaxy Vol. 3 zit momenteel zonder regisseur, maar als het aan de cast ligt (en aan een heleboel mensen die een petitie ondertekend hebben), keert Gunn terug.

Zowel Chris Pratt als Zoe Saldana hebben nu gereageerd op het ontslag van Gunn. Saldana benadrukte vooral dat ze van iedereen binnen haar GoTG-familie houdt en dat altijd zal doen. Pratt laat verder met een citaat uit de bijbel (en dan niet ontoevallig uit het boek van James; in het Nederlands Jakobus) weten het niet helemaal met de keuze van Disney eens te zijn.


Ondanks dat Pratt en Saldana minder uitgesproken zijn dan bijvoorbeeld collega Dave Bautista, is duidelijk dat het duo de regisseur nog altijd steunt. De vraag is nu vooral wat Disney uiteindelijk doet. De uitspraken van Gunn op sociale media zijn onacceptabel, maar jaren geleden gedaan en al tijden bekend. Daarnaast heeft hij meermaals zijn excuses aangeboden. Wat kan een mens nog meer doen?

NieuwsFilm

meest populair