Poll

DC-films: 'Aquaman' hot; 'Shazam!' not

Ergens een opvallende uitslag.

door Bram de Groot om 22:30 in Poll
Verleden week kregen we de eerste beelden te zien uit zowel Aquaman als Shazam! Beide films behoren tot de vier DC-films die we tot eind 2019 te zien krijgen. Uit een snelle POLL blijkt dat de eerste het meest in trek is, en Shazam! eigenlijk niet echt.

Maar liefst 36 procent van de bijna 700 stemmen ging naar de eerstvolgende DC-film die op het programma staat. James Wans Aquaman met Jason Momoa is daarmee de film waar het meest naar uitgekeken wordt.


Nog (ruimschoots) voor David F. Sandbergs Shazam! (13 procent) met Zachary Levi eindigde het vervolg Wonder Woman 1984 (20 procent) van regisseur met Patty Jenkins waarin Gal Gadot weer de titelheld speelt. Ook de losstaande film Joker (30 procent) van regisseur Todd Phillips en met Joaquin Phoenix wist de superheldenkomedie rond de Captain Marvel van DC ver achter zich te houden.


Ben jij het met de uitslag eens? Of denk jij dat Shazam! wel de moeite waard is? Of heb je juist geen vertrouwen in Aquaman?

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sharky13

Avatar

Shazam kun je geen superhelden film noemen zo het lijkt in de trailer. Dat moet meer een comedy film voorstellen. Zal vast best grappig zijn die film, maar kun je geen moment serieus nemen.

Scheerzeep

Avatar

Ik kijk toch het meest uit naar Shazam!

Aquaman ziet er cool uit, maar zo te zien wordt dat wel een over-de-topfilm... Maar met Wan aan het roer komt het vast goed.

Master Of Films

Avatar

Grappig is wel dat beide regisseurs uit de horrer genre komen en dat beide een connectie hebben met de Conjuring universe.

pmw84

Avatar

Shazam’s trailer vond ik veeeeel leuker en beter dan Aquaman. Hoevel ik een dikke DC fan ben, ben ik bang dat Aquaman beetje “too much” is .. maar hopelijk vergis ik me .. en waarom is Shazam nu opeens minder dan? Als Marvel zoveel “grappige” trailers uitbreng is geniaal, maar bij de DC is altijd fout? Rot toch op man

Daanminator

Avatar

Kijk naar beide films uit maar gestemd op Aquaman omdat het wat duistere/zwaardere stijltje me meer ligt dan het luchtige/komische genre.

ridjieddo

Avatar

Heb zwaar het vermoeden dat Shazam positief zal verrassen en dat Aquaman het weer niet gaat brengen, net als JL en WW. Ben wel benieuwd of Aquaman’s hand op ‘t eind afgehakt wordt.

Khalidmocro

Avatar

Beide trailers gezien en mijn voorkeur gaat toch uit naar aquaman.. vond shazam beetje te blij een kinderfilm.. maar mischien zijn de strips ook zo

Steve-O

Avatar

Shazam! speelt zo te zien heel erg in op het komische aspect van het personage. Op het moment doet het me niet zoveel, maar ze moeten ook nog een hoop doen in de post-productie. Ik verwacht dat het er wel beter uit gaat zien maar of het ook echt een goede film wordt is een tweede.

Gyros regime

Avatar

Heb eigenlijk wel meer zin in Shazam.. lijkt me erg vermakelijk!

Marvelstan

Avatar

Aquaman trailer zag er goed uit, maar ben bang dat de hype weer heel groot is en de film zelf gaat tegenvallen. Ook weet ik niet of het wel gaat uitpakken met de cgi. Shazam wordt denk meer een komedie dan een superheldenfilm.

felsenland

Avatar

@marvelstan spring van de brug

Marvelstan

Avatar

@felsenland ik zie dat je groot fan bent van steven seagal, goed om te zien dat hij toch nog één fan heeft. Wist je trouwens dat hij een wereldberoemd orgaandonor is? Hij doneert namelijk al zijn onderkinnen.

Decepticon

Avatar

Ik denk dat Shazam nog wel eens een grote "sleeperhit" wordt voor WB/DC.

Je ziet op het internet toch overwegend positieve reacties op de Shazam trailer.

Mas7

Avatar

Lachertje man die Shazam!

DC heeft het gewoon niet op orde

kokosnoot

Avatar

Hmmm beide niet onaardig op hun eigen manier. Denk Shazam vooral leuk voor de wat jongere kids, net geen teens, nadruk op humor. Zou er ook nog een plot en een slechterik in zitten die niet al te zoetsappig is?. Aquaman voor jonge teens vooral. Denk dat ze het niet super goed of super slecht zullen doen en vooral jongere generatie aan zullen spreken. Toch ga ik ze misschien puur voor de lol wel kijken zonder echte verwachtingen.

SplashySleet20

Avatar

Ze lijken me allebei leuk bij die films. Maar Aqauman leek me het leukst toen ik de trailer zag. Terwijl ik stiekem denk dat shazam beter wordt tenzij Aqauman een beetje zoals wonder woman wordt. Dus een nieuwe wereld redden in tijden van oorlog. Wonder woman 1ste of 2e wereld oorlog. AqAyman zee oorlog van zijn soort (ik weet niet veel van Aqauman) de emoties. Zijn ware krachten leren en wat hij eigenlijk is (wonder womande god killer) zo iets bedoel ik.

Robbepost

Avatar

^Lekker helder wat je bedoelt ja!

Goku32

Avatar

Dat klopt helemaal Aquaman is 10x beter dan shazam. De trailer was veel te kinderachtig voor een DC film. Aquaman die trailer was veel vermakelijker met de actie en zo. Shazam totaal niet

Ang3l

Avatar

Aquaman is met geen mogelijkheid serieus te nemen, maar probeert t wel te zijn. Shazam is ook met geen mogelijkheid serieus te nemen, maar probeert dat dan ook niet.

Ik ga voor Shazam :D

NieuwsFilm