Poll

POLL: Naar welke DC-film kijk jij het meest uit?

Er verschijnen er vier tot eind 2019.

door Bram de Groot om 12:53 in Poll
Warner Bros. lijkt na een wat onduidelijke periode weer wat meer grip te hebben op wat de toekomst te bieden heeft wat betreft hun verfilmingen van strips van DC Comics. Achter de schermen zijn nodige projecten on hold gezet en de kalender telt nu officieel vier films, tot eind 2019. Met deze POLL de vraag; naar welke DC-film kijk jij het meest uit?


De eerste die verschijnt is Aquaman (trailer) van regisseur James Wan. Met Jason Momoa als de Justice League-held Aquaman verschijnt deze onderwater-superheldenfilm 13 december in de bioscoop.


Enkele maanden later, op 4 april, verschijnt Shazam! (trailer) van regisseur David F. Sandberg. Met Zachary Levi als de titelheld is dit een compleet nieuwe stap binnen de 'Worlds of DC'.


Vanaf 31 oktober 2019 kun je naar Patty Jenkins' Wonder Woman 1984 (foto's) waarin Gal Gadot terugkeert als Diana Prince / Wonder Woman!


En dan is er ook nog de van het DCEU losstaande herkomstfilm Joker van regisseur Todd Phillips en met Joaquin Phoenix in de rol als de Batman-slechterik. De kans bestaat dat deze film een soort nieuw universum start, aangezien deze mogelijk gekoppeld zou kunnen gaan worden aan The Batman van regisseur Matt Reeves. Maar hierover is nog niets bekend. Joker staat gepland voor 4 oktober 2019.

Verdere titels zijn niet officieel aangekondigd. Ook het recente Comic Con in San Diego gaf nog geen opheldering over de plannen na Wonder Woman 1984.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

incredible15

Avatar

Wonder woman 1984, op de tweede plek Shazam!

WolfProductions

Avatar

De joker en op de tweede plek Shazam! De derde plek Aquaman en de vierde wonder woman 1984

Moviemagic

Avatar

1. Aquaman
2. Joker
3. Wonderwoman 1984
4. Shazam!

007

Avatar

Wonder woman

Mas7

Avatar

Waarom is GEEN niet een optie?

YadMedia

Avatar

Ik kijk het meeste naar uit wanneer deze DC en Marvel onzin tijdperk achter de rug zijn en dat we echte films weer gaan maken...

benjamin

Avatar

YadMedia "Ik kijk het meeste naar uit wanneer deze DC en Marvel onzin tijdperk achter de rug zijn en dat we echte films weer gaan maken..."
Er komen per jaar honderden films uit waarvan hoogstens een tiental rond superhelden, dus dat is volgens mij echt nog ruimte genoeg voor "echte films".

Artificialis

Avatar

Patty Jenkins' Wonder Woman heeft zichzelf al eerder bewezen, dus mijn vertrouwen in die film ligt sowieso al hoger dan dat van de rest.

Goku32

Avatar

Ik kijk alleen uit naar Aquaman, ik heb gister de teaser trailer gezien van Shazam echt heel slecht. En de joker daar heb ik geen vertrouwen in. En wonder woman is nummer 2

Goku32

Avatar

Yadmedia dan kan je beter verhuizen naar een eiland zonder media en tv. Want dat gaat niet gebeuren. Er komen er nu alleen maar meer uit van strips en zo

Sunspot

Avatar

Joker geen mening over op het moment, ja, vind het maar vaag, maar komt later wel, beelden en zo.

Voor de rest kijk ik eigenlik naar alle films wel uit, maar Aquaman het meest.

Decepticon

Avatar

Shazam, Aquaman ziet er heel goed uit, maar Shazam geniet toch mijn voorkeur.
Wonder Woman 1984 heb ik sowieso vertrouwen in.

Clarkkent

Avatar

@benjamin de meeste filmstudio's (WB, Fox, Disney) spelen op safe. En dus superheldenfilms in allerlei variaties en settings. Het MCU is de grootste cashcow ooit in Hollywood. Er wordt veel minder geïnvesteerd in orginele blockbusters. Inderdaad honderden films en dus genoeg aanbod, maar procentueel gaat het meeste geld en aandacht aan superheldenfilms.

benjamin

Avatar

Clarkkent "Inderdaad honderden films en dus genoeg aanbod, maar procentueel gaat het meeste geld en aandacht aan superheldenfilms."
Maar wat jij met jouw geld en jouw aandacht doet is iets wat jij moet weten en waar jij verantwoordelijk voor bent.

Decepticon

Avatar

Idd benjamin, zo is het maar net. Er worden veel, veel meer arthouse films gemaakt. Ja het klopt dat dat "genre" zeer weinig in de media is, maar het is maar net waar je aandacht naar toe gaat en wat je op zoekt. Zo is het altijd al geweest. Ook de 90's gloriejaren van Stallone, Schwarzenegger en Van Damme.

Ereptile

Avatar

Als ik naar de films zou gaan, op basis van de trailer toch echt Aquaman... (kan niet geloven dat ik visman de beste vind van alle opties..)

Master Of Films

Avatar

YadMedia "Ik kijk het meeste naar uit wanneer deze DC en Marvel onzin tijdperk achter de rug zijn en dat we echte films weer gaan maken..."
Ben ik met je eens. Ik wordt ook moe van al die superheldenfilms die ik nu in de bioscoop ziet zoals

Mamma Mia! Here We Go Again
The Happy Prince
The Place
Que Dios Nos Perdone
Sicario: Day of the Soldado
The Mercy
The First Purge
Adrift
Redbad
Skyscraper
Disobedience
Tag
The Trip to Spain
On Chesil Beach
Ocean's 8
Utøya 22. juli
Hereditary

Niet normaal meer wat DC en Marvel deze maand heeft uitgepoept.

NieuwsFilm