POLL: Naar welke DC-film kijk jij het meest uit?

POLL: Naar welke DC-film kijk jij het meest uit?

Er verschijnen er vier tot eind 2019.

Warner Bros. lijkt na een wat onduidelijke periode weer wat meer grip te hebben op wat de toekomst te bieden heeft wat betreft hun verfilmingen van strips van DC Comics. Achter de schermen zijn nodige projecten on hold gezet en de kalender telt nu officieel vier films, tot eind 2019. Met deze POLL de vraag; naar welke DC-film kijk jij het meest uit?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
De eerste die verschijnt is Aquaman (trailer) van regisseur James Wan. Met Jason Momoa als de Justice League-held Aquaman verschijnt deze onderwater-superheldenfilm 13 december in de bioscoop.


Enkele maanden later, op 4 april, verschijnt Shazam! (trailer) van regisseur David F. Sandberg. Met Zachary Levi als de titelheld is dit een compleet nieuwe stap binnen de 'Worlds of DC'.


Vanaf 31 oktober 2019 kun je naar Patty Jenkins' Wonder Woman 1984 (foto's) waarin Gal Gadot terugkeert als Diana Prince / Wonder Woman!

Bekijk de afbeelding
En dan is er ook nog de van het DCEU losstaande herkomstfilm Joker van regisseur Todd Phillips en met Joaquin Phoenix in de rol als de Batman-slechterik. De kans bestaat dat deze film een soort nieuw universum start, aangezien deze mogelijk gekoppeld zou kunnen gaan worden aan The Batman van regisseur Matt Reeves. Maar hierover is nog niets bekend. Joker staat gepland voor 4 oktober 2019.

Verdere titels zijn niet officieel aangekondigd. Ook het recente Comic Con in San Diego gaf nog geen opheldering over de plannen na Wonder Woman 1984.

NieuwsFilm

meest populair