Eerste officiële foto's 'Wonder Woman 1984'!!

WW1984 onderweg!

Het duurt nog een kleine anderhalf jaar voor Wonder Woman 2 in de bioscoop te zien is, maar Warner Bros. strooit alweer met de eerste officiële foto's. Hieronder zie je namelijk twee stills uit de film van regisseur Patty Jenkins en daarop zien we twee van de belangrijkste gezichten uit de succesvolle eerste film uit 2017.

De eerste foto toont ons een oudere Steve Trevor, het oogappeltje van de titelheldin uit Wonder Woman. Het personage van Chris Pine keert dus terug in de film die zich in de jaren 80 zal afspelen. De vraag is nog hoe dit kan, aangezien de eerste film plaatsvond in de Eerste Wereldoorlog.

Bekijk de afbeelding
De tweede foto onthult een schim van Gal Gadots Diana Prince / Wonder Woman met een heleboel beeldschermen met daarop beelden die linken aan het jaar 1984.

Bekijk de afbeelding
Overigens plaatste regisseur Jenkins een kort tekst bij de foto's en die lijken de titel van de film te bevestigen: Wonder Woman 1984. Eerder zagen we al onderstaande promo-afbeelding. Vanaf 31 oktober 2019 in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de afbeelding
En hieronder ook een video vanaf de set van WW1984. Beide personages hebben dus gezamenlijk minimaal één scène:



NieuwsFilm

meest populair