Robert De Niro in beeld voor 'Joker'!

Robert De Niro in beeld voor 'Joker'!

Samen met Frances Conroy.

Na volgend jaar zomer verschijnt Joker in de wereldwijde bioscoopzalen. Dit is een superhelden/-slechterikenfilm die zich afspeelt in het zogenoemde 'Worlds of DC' en deze wordt opvallend genoeg geregisseerd door The Hangover-regisseur Todd Phillips. Het aantrekken van een cast is in volle gang, zodat de opnames binnenkort kunnen starten.

Na het aantrekken van Joaquin Phoenix (Gladiator) als de Joker en naar verluidt Zazie Beetz (Deadpool 2) als zijn oogappeltje zijn nu de grote namen Robert De Niro (Backdraft) en Frances Conroy (Catwoman) in gesprek om rollen in Joker te gaan spelen. Dit melden respectievelijk THR en TheWrap.

Conroy zou in beeld zijn om de moeder van de Joker te spelen in de film die zich afspeelt in de jaren 80 en ons een beeld laat zien van de herkomst van de superschurk. Naar verluidt zou hij de naam Arthur Fleck krijgen. De Niro moet een "radio shock jock" gaan spelen.

De opnames vangen volgens planning aan in september in New York, zodat de wereldwijde première kan plaatsvinden rond 4 oktober 2019.



NieuwsFilm

meest populair