Joss Whedon had geen idee wat hij met Thanos moest doen

Een totaal enigma.

Joss Whedon is de man die ons met The Avengers in 2012 voorstelde aan de grootste Marvel-schurk: Thanos (Josh Brolin). Maar in een interview met IGN, laat hij weten dat hij geen idee had wat hij met het personage aan moest. En dus liet hij hem ook zoveel mogelijk links liggen.

"Ik hou van Thanos. Ik hou van zijn apocalyptische visie, zijn liefdesaffaire met de dood. Ik hou van zijn macht, maar ik begrijp het niet echt. Hij had veel macht, en was erg cool in de comics. En voor mijn gevoel is Thanos de ultieme Marvel-schurk" begon Whedon. Maar:

"Ik wist niet echt wat ik ermee aan moest. Dus ik hou heel erg van wat de Russo-broers met hem gedaan hebben, en vind dat Josh Brolin het geweldig heeft gedaan. En ze hebben echt geweldig werk verricht om het heel echt te houden. Ik heb dus ook echt geen richting gegeven. In plaats daarvan maakte ik Ultron en had ik daarna zoiets van: ik ga me er vier jaar niet mee bemoeien en kom dan wel naar de première. Precies dat heb ik ook gedaan en dat vond ik heel cool!"

Thanos is nog eenmaal te zien in het MCU: In Avengers 4, dat vanaf begin mei 2019 in de bioscoop draait.

NieuwsFilm

meest populair