Trailer voor Jonah Hill's coming-of-age regiedebuut 'Mid90s'

Trailer voor Jonah Hill's coming-of-age regiedebuut 'Mid90s'

Over een 13-jarig jongetje dat een afwisselende zomer meemaakt.

Jonah Hill neemt ons terug naar de jaren 90 met zijn regiedebuut Mid90s. Daarvan is deze week de trailer uitgebracht door distributeur A24, bekend van titels als The Disaster Artist en Hereditary. Bekijk de video hieronder. In de hoofdrollen zien we o.a. Sunny Suljic, Katherine Waterston, Jerrod Carmichael en Lucas Hedges.

Stevie is een 13-jarig jongetje dat in de jaren 90 van Los Angeles opgroeit. Hij verkeert in een lastige thuissituatie - zijn alleenstaande moeder werkt zich te pletter en zijn oudere broer mishandelt hem. Daarnaast lijkt hij op school genegeerd te worden door zijn rijkere klasgenoten. Tijdens de zomervakantie sluit hij vriendschap met een groep nieuwe vrienden die hij bij een skateshop leert kennen. Daaropvolgend worden hem allerlei harde lessen geleerd over voorrecht, rassen en sociale klasse.


Mid90s is niet alleen door Hill geregisseerd, ook is hij verantwoordelijk voor het schrijfwerk. De acteur - bekend uit films als The Wolf of Wall Street en 21 Jump Street - heeft zijn regiedebuut ouderwets op 16mm gefilmd. Hill zou zijn geïnspireerd door titels als This Is England en Kids. Het door Waypoint Entertainment (The Nice Guys) geproduceerde drama verschijnt vanaf 19 oktober in de Amerikaanse bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair