Video

Trailer voor Jonah Hill's coming-of-age regiedebuut 'Mid90s'

Over een 13-jarig jongetje dat een afwisselende zomer meemaakt.

door Rik Timmer om 11:45 in Video
Jonah Hill neemt ons terug naar de jaren 90 met zijn regiedebuut Mid90s. Daarvan is deze week de trailer uitgebracht door distributeur A24, bekend van titels als The Disaster Artist en Hereditary. Bekijk de video hieronder. In de hoofdrollen zien we o.a. Sunny Suljic, Katherine Waterston, Jerrod Carmichael en Lucas Hedges.

Stevie is een 13-jarig jongetje dat in de jaren 90 van Los Angeles opgroeit. Hij verkeert in een lastige thuissituatie - zijn alleenstaande moeder werkt zich te pletter en zijn oudere broer mishandelt hem. Daarnaast lijkt hij op school genegeerd te worden door zijn rijkere klasgenoten. Tijdens de zomervakantie sluit hij vriendschap met een groep nieuwe vrienden die hij bij een skateshop leert kennen. Daaropvolgend worden hem allerlei harde lessen geleerd over voorrecht, rassen en sociale klasse.


Mid90s is niet alleen door Hill geregisseerd, ook is hij verantwoordelijk voor het schrijfwerk. De acteur - bekend uit films als The Wolf of Wall Street en 21 Jump Street - heeft zijn regiedebuut ouderwets op 16mm gefilmd. Hill zou zijn geïnspireerd door titels als This Is England en Kids. Het door Waypoint Entertainment (The Nice Guys) geproduceerde drama verschijnt vanaf 19 oktober in de Amerikaanse bioscoop.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Psycho-M

Avatar

de gebruiker die de video heeft geupload, heeft deze video niet beschikbaar gemaakt in jouw land


Deze maar doen dan: https://www.youtube.com/watch?v=zXzSE0uqmjI

Angelater

Avatar

@ Psycho-M, Bedankt, heb het aangepast. Vreemde zet van A24.

Psycho-M

Avatar

No worries.

Overigens heeft het wel een heerlijk jaren 90 sfeertje. De gebruikte muziek in de trailer riep ook meteen nostalgie op.
Dat Hill inspiratie haalde uit kids is ook wel duidelijk te merken.
Benieuwd wat dit gaat worden.

NieuwsFilm

meest populair